Головна Сторінка » Юрій Піжук розповів про профспілковий рух, творчість та як держава має співпрацювати з громадянами

Юрій Піжук розповів про профспілковий рух, творчість та як держава має співпрацювати з громадянами

0

Голова Профспілки працівників держустанов України, проет Юрій Піжук розповів про профспілковий рух, творчість та як держава має співпрацювати з громадянами у черговому випуску програми«Особистість з Сергієм Дойком».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Юрій Піжук – людина глибоко патріотична, високоінтелектуальна та професійна. Чудовий оратор, мудрий керівник і при цьому романтичний поет. Попри надзвичайну завантаженість щоденними справами за посадою, які забирають крім робочого часу, значну частину особистого, Юрій Миколайович пише сильні, змістовні, проникливі вірші. Що для Юрія найважливіше в житті? Наскільки важлива свобода? Чому потрібно планувати відбудову України?

Детальніше дивіться у відео:

Читайте також: Як проходив медіатренінг «Особливості комунікації в процесі організації роботи молодіжної ради» у Києві (фото, відео)

Дивіться також: Юрій Піжук: про творчий вечір, авторські пісні та вірші, які написав під час війни

До речі: Юрій Піжук має і свій авторський YouTube-канал, на якому презентує свою поезію, зокрема, й у власному виконанні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *