Головна Сторінка » У Києві провели п’яту частину благодійного фотопроєкту Весняна “Хустка Перемоги»

У Києві провели п’яту частину благодійного фотопроєкту Весняна “Хустка Перемоги»

0

У Києві у художній галереї «Митець» провели п’яту частину благодійного фотопроєкту Весняна “Хустка Перемоги» від Міжнародної корпорації «Зоряні мости» та при підтримці Міжнародного Клубу Успішних Жінок м. Києва.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

У програмі: перегляд картин на полотні наших участниць у хустках; перегляд виставки сучасних українських митців (живопис, графіка, кераміка): виступи відомих виконавців та дитячих колективів; завʼязування хусток різних регіонів; обрядові; показ сокральних оберіжних хустин колекція «За ради життя» та «Україна-шлях до сонця»-від Олени Сонячної, бренд SUMADY; welcome drink та солодощі, фото та відео зйомка.

А також збір коштів на ЗСУ.

«Нація сильна тоді, коли цінує та підтримує традиції своїх поколінь в історії, культурі та побуті». Сьогодні, як ніколи, ми пишаємось своїм минулим та вдячні героям-воїнам за сьогодення. Дякуючи їм ми можемо продовжувати наше життя. Тому мета нашого проекту – краса українок в підтримку наших героїв – захисників»,- говорить Президент Міжнародної корпорації «Зоряні мости» Жанна Тетьора.

Також вона додала, що ця хустка – це тріумф життя. Це перемога над злом:

«Тому ми хочемо цією частиною ще ближче наблизити нашу Перемогу. На цьому проекті є багато новинок – це хустки від наших дітей Мистецткого Ліцею Київської Дитячоі Академіі Мистецтв  ім.М.І.ЧембержіЇхні роботи перенесли на шовк. І ці хустинки хочемо відправити нашим славним ЗСУ».

У проекті беруть участь українські жінки-берегині, які вірять у Перемогу воїнів-Героїв, що боронять нашу землю, і роблять все можливе для її прискорення.

Цього разу обличчям проєкту стала справжня україночка-чарівна жінка, лікар, кандидат медичних наук, психолог – Анна Ковальчук-Козлова.  

Ведуча заходу – Ольга Вороніна, Ведуча Стильного Радіо “Перець FM”, волонтер,золотий рекламний бренд-войс України.


У благодійному весняному   фотопроєкті “ Хустка Перемоги» від Міжнародної корпорації «Зоряні мости» та при підтримці Міжнародного Клубу Успішних  Жінок м. Києва беруть участь українські жінки-берегині, які вірять у Перемогу  воїнів-Героїв, що боронять нашу землю, і роблять все можливе для її прискорення – 

1.Марина Кінах: Громадська діячка, заслужений журналіст України, експерт телевізійних соціальних проєктів.  

2.Юлія Ярмоленко: Депутатка Київської міської ради та Голова Благодійної Організації «Всеукраїнський рух « Взаємодія».   

  3. Людмила Станіславенко:  Президент Благодійного фонду Людмили Станіславенко, Працює у Верховній Раді України, Голова Міжнародного Клубу Успішних Жінок м.Вінниця. 

4. Оксана Фурса-Українська художниця, ректор Інституту мистецтв ім.Сальвадора Далі, доктор педагогічних наук, професор, Президент Конфедерації дизайнерів та стилістів України.

5. Наталія Каплун: Телеведуча в Я –UA,  віце-президент ГО «Геополітичний  Альянс Жінок»,  співорганізатор Українські жінки в підтримку ООН, автор книг «Я-солнце»та «Азбука ресурсной женщини», Founder d NK Club-Центр краси та здоров я.  

6. 18. Світлана Мирвода: Народна артистка України,  співачка, бандуристка, артволонтер-з 2014 року, яка їздила на передов уз концертами. Володарка Гран-прі міжнародного фестивалю в Італії.          

7.Жанна Тетьора: Президент Міжнародної корпорації «Зоряні мости».  Директор багатьох багатожанрових  Міжнародних  та Всеукраїнських конкурсів-фестивалів для дітей, молоді,

аматорів і професіоналів. Організатор Міжнародних конференцій для викладачів творчих закладів та курсів підвищення кваліфікації.

Членкиня незалежної делегації українських жінок  в ООН -63 та 67 сесії,  2019 та 2023 року.

8. Лілія Олійник: Бізнес леді та громадська діячка, засновник ТМ ilive, голова ГО Живу в гармонії, Віце Голова КУЖ 2023, засновник і видавник газети Еко Україна, ініціатор Міжнародного Екологічного Форуму, делегатка на 63 сесію ООН від Українські жінки в ООН 2019, лауреат багатьох премій та нагород.  

9. 7. Людмила Горбатюк- Українська  громадська діячка. 

10. Лідія Алагірова: Громадська діячка з м.

Маріуполь, провідний інженер управління Укрзалізниці. 

11.Наталія Роянова-Кацан-ювелір, 3D дизайнер ексклюзивних ювелірних прикрас з 2012року, власник ювелірного бренду Jewelry Royans.

12.  Олена Шевчук: Народний майстер з виготовлення українських вінків. 

13.Анна-Ковальчук Козлова: Лікар, кандидат медичних наук, психолог, Майстер Таро і Рейкі.

14.Катерина Лазор- Директорка одеської філії міжнародного Клубу Успішних Жінок, кандидат політичних наук, доцент кафедри, викладач, автор книги «Жінки та політика», спікер міжнародних конференцій , нагороджена орденами та медалями за благодійну діяльність.

15. Олена Беседовська- Волонтер-координатор в Б/ф «Все буде Україна», має авторський ютуб-канал «Готуємо для любимих з Оленою Беседовською».

16. Анна Фесенко: психолог, ведуча терапевтичних груп, членикиня Союзу психологів і психотерапевтів України, увійшла в топ 100 видатних людей і брендів України, психолог – експерт жіночих порталів Точка. нет,  психолог -2021року.

17. Валентина Горбенко: Підприємець, директор і засновник приватного підприємства  «Марічка», жінка року, нагороджена міжнародним орденом «Королеви Анна» 3 ступеню.

18. Ольга Богомолова-меценат, президент благодійної організації  «Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода» м.Запоріжжя. Засновник конкурсів-фестивалів «Злагодафест», громадська діячка, волонтерка. 

19. Ксенія Тейлор-письменниця, психотерапевт, міжнародний спікер, науковий діяч. 

10-виданих книг трьома мовами (в жанрі нон-фікшн та романи).

19. Юлія Сак – Заслужена артистка естрадного мистецтва України, актриса, кінорежисер, поетеса, художниця, засновниця каналу «Зірка Фенікса ТБ», автор та ведуча програми «Божий Дар», авторка віршів.

20. Олена Шевчук – Народний майстер з виготовлення українських віночків.

21. Ніна Саламатова- учениця 11 класу, майбутня режисера. 

22. Творчі роботи юних митців : Мистецький ліцей «Київська дитяча мистецька Академія ім.М.І.Чембержі»: Єнік Ніка, Батосик Тихомир, Саркісян Ліка, Губанов Тимофій, Чорненька Катерина, Бондпр Тимур, Ніколайчук Софія, Павлюченко Валерія, Бондаренко Давид, Кудряшов Іван, Ключкей Софія, Саркісян Аліса, Хоменко Каміла, Сухобокова Софія, Тарасенко Таїсія, Сачок Анастасія, Коневська Емілія, Ващенко Маргарита.

Партнери: Валентина Горбенко-Культурно-просвітницький центр Цінності, співзасновник. “Київський БКК”-провідний національний виробник кондитерськихвиробів-тортів та тістечок. WINE EGOIST-Винний концепт, м.Київ.

Читайте також: У Києві пройшов Всеукраїнський жіночий форум: «Соціальні проблеми жінок у кризових ситуаціях»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій ІВАНОВ 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *