Головна Сторінка » Стоматолога з Маріуполя Тимофія Єрмолаєва нагородили за благодійну та професійну діяльність

Стоматолога з Маріуполя Тимофія Єрмолаєва нагородили за благодійну та професійну діяльність

0

Стоматологічна клініка «Elite Dental» родом з Маріуполя. Клініка мала відкритися в Маріуполі восени 2022 року, але цьому завадило повномасштабне вторгнення та окупація міста. Таким чином, відбувся релокейт «Elite Dental» у Київ.

«Elite Dental» — це сімейна клініка, співзасновниками якої є Сергій та Тимофій Єрмолаєви. Сергій Єрмолаєв — стоматолог-імплантолог із 40-річним досвідом роботи. З ним працюють його сини — Тимофій та Дмитро. Тимофій навчався на стоматолога-хірурга в Києві та Полтаві. Побував у багатьох країнах світу, вивчаючи основи роботи інших провідних стоматологів. А Дмитро нещодавно закінчив навчання в Харкові й відразу доєднався до родинного бізнесу.

Стоматологічна клініка «Elite Dental» — це авторський проєкт відомого Маріупольського імплантолога Сергія Єрмолаєва. У клініці зібрано команду найкращих лікарів-однодумців у вузьких напрямках стоматології, які надають лікування преміумкласу за останніми світовими протоколами.

https://youtu.be/JCCDUFYCYkY

«Elite Dental» приділяє велику увагу соціальним проєктам та благодійній допомозі. Безоплатну допомогу у разі гострого болю тут надають пенсіонерам, людям з інвалідністю, військовим та внутрішньопереміщеним особам.

 

Співзасновник «Elite Dental», Тимофій Єрмолаєв постійно долучається до благодійних проєктів різних громадських організацій та допомагає особисто. Це і допомога переселенцям із рідного Маріуполя, і участь у благодійних аукціонах, і гуманітарна допомога постраждалим.

«Для нашої сім’ї це дуже важливо. Не тільки якісно та професійно виконувати свою роботу, а й бути соціально-відповідальним бізнесом. Допомагати тим, хто цього потребує — наш обов’язок» — розповідає Тимофій Єрмолаєв.

За свої професійні досягнення та благодійну допомогу «Elite Dental» вже відзначено подяками та нагородами від «Charity 100лиця» 2023, «Business Gravity 2023. TOP – 100», «My safety Friends», «Незламні зі сходу».

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *