Головна Сторінка » Дівчата із дуету ANNA MARIA заспівали на одній сцені із легендарними Secret Service

Дівчата із дуету ANNA MARIA заспівали на одній сцені із легендарними Secret Service

1

Днями у Латвії (м.Рига) відбувся концерт, на якому виступив український дует сестер-близнючок Anna Maria на одній сцені із шведським гуртом Secret Service.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Концерт відбувся на одному  із найбільших майданчиків Риги – Mežapark Arena Riga. І це вже не перший раз, коли сестри виступають у Латвії.


На цей раз концерт пройшов за участі легендарного шведського гурту Secret Service. Пік їхньої популярності прийшовся на 80-ті та 90-ті роки.

Після виступу Анні та Марії вдалося поспілкуватися із музикантами групи.

У своїх соцмережах сестри опублікували спільне фото з учасниками Secret Service із прапором України в руках.

“Нам дуже приємно, що у Латвії ми відчули не тільки підтримку глядачів, але і таких суперзірок, як Secret Service. Це один з гуртів, на музиці яких ми росли. Коли спілкувалися за лаштунками, соліст гурту сказав, що вони думають про Україну кожен день. А також сподіваються, що вже скоро зможуть зустрітися із нами на одній сцені в Києві. Ця підтримка є дуже важливою»,- зазначають дівчата із дуету Anna Maria.

Раніше Anna Maria виступали у Юрмалі на фестивалі Лайми Вайкуле. А у січні дали благодійний тур для українських родин- переселенців у Латвії.

Прапор України із підписом гурту Secret Service та кількох інших легендарних артистів сестри Anna Maria планують віддати на аукціон, щоб допомогти дітям-художникам з гарячих точок України.

Відео можна переглянути за посиланням.

Сестри підкреслили, що на концерт приїхали українці і з різних куточків Латвії, а також українські військові, що наразі проходять реабілітацію у Латвії.

Читайте також: У Києві презентували телестудію «33 канал KIDS», де готуватимуть бійців інформаційного фронту (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


1 thought on “Дівчата із дуету ANNA MARIA заспівали на одній сцені із легендарними Secret Service

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *