Головна Сторінка » Як проходив медіатренінг «Особливості комунікації в процесі організації роботи молодіжної ради» у Києві (фото, відео)

Як проходив медіатренінг «Особливості комунікації в процесі організації роботи молодіжної ради» у Києві (фото, відео)

0

Нещодавно в Києві в готелі «Турист» відбувся семінар-тренінг «Базовий курс навчання для профспілкової молоді» за проєктом «Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України”.

Його організували: Профспілка працівників державних установ України – SEUU та Профспілка державних службовців Швеції – Fackförbundet ST.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

У межах семінару медіаексперт та засновник ІА «Оперативна Україна інфо»та Всеукраїнського видання Pravda NEWSЮрій Іванов провів практичну сесію: «Особливості комунікації у процесі організації роботи молодіжної ради».

Так, під час навчання учасники заходу вчилися розробляти інформаційну кампанію. Приділили увагу теоретичним знанням та застосували їх на практиці.

Модератор розповів присутнім, як краще вести соцмережі, правильно писати прес-релізи, пост-релізи, дав поради, як знімати невеличкі Stories та відео, а також як їх можна монтувати навіть за допомогою смартфонів та ін.

Зокрема, поділився власним журналістським досвідом та як правильно комунікувати із представниками ЗМІ.

Також охочі мали можливість попрактикуватися давати невеличкі відеоінтер’ю, аби навчитися правильно говорити на камеру.

Далі всіх учасників поділили на чотири групи, кожна із яких отримала практичне завдання: написати розгорнутий пост у Фейсбук й Інстаграм про захід і стислий пост, але інформативний пост для соцмереж; підготувати Stories відео та коротке атмосферне відео.

Крім того, для всіх учасників було спільне завдання – відзняти Reels.

Зі своїми завданнями вони вдало впоралися, що засвідчило їхнє бажання вчитися та розвивати свої вміння та навички.

Детальніше дивіться у відеорепортажі:

Читайте також: У межах роботи молодіжної школи профспілкової молоді «Сила солідарності» відбулося навчання із розробки інформаційної кампанії (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *