Головна Сторінка » Під Києвом відбудеться церемонія нагородження національного рейтингу «Україна понад усе»

Під Києвом відбудеться церемонія нагородження національного рейтингу «Україна понад усе»

0

17 грудня у Вишгороді в замку-готелі “Вишеград”, що на Київщині, відбудеться церемонія нагородження національного рейтингу «Україна понад усе». Його організовує медіа-холдинг Міленіум».

Про це повідомляє та Pravda NEWS.

У програмі заходу: 

   welcome drink;

   церемонія нагородження;

   виступи спікерів;

   нетворкінг;

   гала-вечеря;

   концертна програма. 

Серед запрошених: відомі громадські діячі, бізнесмени, актори, співаки, спортсмени, митці, представники ЗМІ, блогери, партнери заходу й ін.

У концертній програмі беруть участь такі артисти: Заслужений артист України Андрій Князь, Заслужена артистка України Олена Білоконь, український співак та композитор Олексій Сагаловський, українська співачка Валерія Охтирчанка та ін.

Медійні партнери заходу: ІА «Оперативна Україна інфо» та Всеукраїнське видання Pravda NEWS. 

Про медіа-холдингу “Міленіум” : 

Команда медіа-холдингу “Міленіум” продовжує свою роботу в онлайні на міжнародних інформаційних порталах. 20 років випускали друковану версію всеукраїнського журналу MILLENIUM CLUB, але тепер, завдяки можливостям та популярності інтернету, перейшли на онлайн версію, тим самим розширивши свої межі, а значить і Вашу цільову аудиторію. 

Журнал для успішних людей MILLENIUM CLUB розміщується на двох міжнародних порталах для друкованих видань і з просуванням у соцмережах та індексацією в пошукових системах. Загальний перегляд складає більше мільйона на місяць. Місія та завдання: через публікації розширити межі Вашої популярності, а також сприятливо впливати на Ваш імідж та впізнаваність.

Довідки за телефоном: +38 (050) 320 15 83.

Читайте також: У Києві провели світську благодійну подію CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0 (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *