Головна Сторінка » Віктор Лещинський: «Усі штучні споруди, які зроблені задля оборони міст, дали безкоштовно будівельники»

Віктор Лещинський: «Усі штучні споруди, які зроблені задля оборони міст, дали безкоштовно будівельники»

0

Президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком», як після наступу росіян будівельники зрозуміли, що завтра можуть втратити все, а тому допомагали фронту всім.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

«Я особисто перший місяць війни сидів на телефоні і забезпечував Міністерство оборони тим, що з’єднував із великими будівельними компаніями, які давали велику кількість транспорту на ЗСУ, велику кількість металу, будівельних матеріалів. Ці всі штучні споруди, які зроблені задля оборони міст, дали безкоштовно будівельники», – каже Віктор Лещинський.

Також він додав, що сидячи на телефоні, ти задумуєшся, що завтра це може бути не твоє, і будівельники віддавали безкоштовно фронту і блоки, і метал, і свої автівки.

За його словами, це відбувалося у перші півроку, тоді не було штилю, була активна позиція будівельників саме, а не девелоперів, які ховали свої кошти.

Читайте також: Віктор Лещинський розповів, як зміниться будівництво в Україні через війну (відео)

Президент НЕБАУ Віктор Лещинський розповів про важливість реалізації комплексних планів просторового розвитку територій громад та їхній вплив на післявоєнну відбудову

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *