Головна Сторінка » Керівництво «УКРБУД» провело зустріч із великою турецькою компанією «Азалтін» щодо плідної співпраці підприємств

Керівництво «УКРБУД» провело зустріч із великою турецькою компанією «Азалтін» щодо плідної співпраці підприємств

0

Учора, 1 серпня, у Києві відбулася зустріч керівництва Державного акціонерного товариства «Будівельна Компанія УКРБУД» – голови правління Андрія Ільїна із представником великої турецької компанії «Азалтін» щодо плідної співпраці підприємств.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Зокрема, на ній обговорили і взаємодію із турецькими компаніями-виробниками будівельних матеріалів та техніки щодо об’єктів будівництва та відновлення в Україні.

Також на зустрічі був присутніх і президент Національного експертно-будівельного альянсу України та голова наглядової ради компанії «УКРБУД» Віктор Лещинський.

До речі, компанія «УКРБУД» почала відновлювати свою роботу на вітчизняному ринку будівництва. До цього вона кілька років знаходилася у «законсервованому стані». Наразі ж новий менеджмент підприємства робить усе можливе, щоб «УКРБУД» набрав обертів та потужностей. Для цього постійно проводить ділові зустрічі.

Крім того, компанія почала активно долучатися до держзакупівель за напрямком проектування та будівництва.

Читайте також: Віктор Лещинський: «Усі штучні споруди, які зроблені задля оборони міст, дали безкоштовно будівельники»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *