Головна Сторінка » Президент НЕБАУ Віктор Лещинський привітав колег із прийдешнім святом – Днем будівельника

Президент НЕБАУ Віктор Лещинський привітав колег із прийдешнім святом – Днем будівельника

0

Сьогодні, 11 серпня, напередодні Дня будівельника президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський привітав колег із професійним святом.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

«Шановні колеги! Вітаю Вас із нашим спільним професійним святом – Днем будівельника!

Зичу Вам і Вашим сім’ям добра, міцного здоров’я, благополуччя, достатку та миру!

Наразі ми продовжуємо спрямовувати всі свої зусилля, аби здолати російських окупантів та пришвидшити Перемогу.

Після закінчення ж війни на нас покладена величезна відповідальність – маємо відбудувати з руїн нашу славну Україну! І ми це зробимо!

Ми залишаємося єдиною потужною командою, яка довгий час є лідером на будівельному ринку! Наразі робимо все можливе, щоб підсилити позиції задля спільного розвитку та праці задля нашої держави! Разом до Перемоги»,- написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбукпрезидент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський.

Нагадаємо, що День будівельника — професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. Відзначається щорічно у другу неділю серпня. Цьогоріч дата випала на неділю, 13 серпня.

Читайте також: Керівництво «УКРБУД» провело зустріч із великою турецькою компанією «Азалтін» щодо плідної співпраці підприємств

Віктор Лещинський: «Усі штучні споруди, які зроблені задля оборони міст, дали безкоштовно будівельники»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *