Головна Сторінка » У Києві відбулась виставка «До Перемоги!» художника Данила Ноздрі

У Києві відбулась виставка «До Перемоги!» художника Данила Ноздрі

0

Сьогодні, 10 серпня, у Києві в межах заходу MEDIA EVENT PROJECT “Mama special 2023”, що проходив за ініціативи благодійного фонду «Мрію жити», відбулась експрес-виставка «До Перемоги!» відомого українського художника-абстракціоніста Данила Ноздрі.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Подія була спрямована на підтримку сімей, які виховують дітей із інвалідністю. Ця щемлива тема – не стороння родині Данила. Адже протягом 20 років його батьки, бабуся Тетяна і дідусь Тамазіопікувались вихованцями Цюрупінського дитячого інтернату. На жаль, нині заклад знаходиться під рашистською окупацією й доля сиріт невідома.

Незмінна керівниця фонду «Мрію жити» пані Ірина Поповська щиро подякувала Данилові за чудову експозицію і вручила йому почесну Подяку, зазначивши:

«Справжня сила, що породжує добро, – у вмінні підтримати слабкого та подарувати надію тому, хто у відчаї. Обʼєднавши наші зусилля, ми здатні на великі зрушення!».

На своїй виставці 13-річний Данило Ноздря представив яскраві, сповнені оптимізмом роботи, серед яких були картини з циклу «Важкий шлях до Перемоги», «Червона калина – Україна переможе!», «Військова маскувальна сітка».

Данило Ноздря «Військова маскувальна сітка», 2023 рік , полотно, акрил, 90х70 см.

Полотна юного, вкрай талановитого митця припали до душі всім учасникам і гостям заходу. Особливо вразила картина «Херсон». Її напередодні Данило вирішив подарувати Херсонському обласному художньому музею імені  Олексія Шовкуненка, чия колекція торік нахабно розграбована російськими загарбниками.

Читайте також: Киянин Данило Ноздря став одним із переможців Міжнародного художнього фестивалю МАЛЮЙ.UA

 Київський художник Данило Ноздря виборов Гран-прі на Міжнародному арт-конкурсі в Монако

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *