Головна Сторінка » Олеся Жураківська відсвяткувала своє 50-річчя на сцені Жовтневого палацу (фото, відео)

Олеся Жураківська відсвяткувала своє 50-річчя на сцені Жовтневого палацу (фото, відео)

0

Сьогодні, 13 серпня, у Києві у Жовтневому палаці відбулася комедійна вистава «Корсиканка» за п’єсою чеського драматурга Іржі Губача. Це був бенефіс української актриси театру і кіно Олесі Жураківської. Цього дня їй виповнилося 50 років.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» із місця події, передає Pravda NEWS.

У залі зібралися глядачі та віддані шанувальники Олесі Жураківської. Люди принесли квіти та подарунки, хоча актриса просила цього не робити, натомість донатити гроші на ЗСУ.

«Корсиканка» – відома комедійна вистава Київського театру драми і комедії на Лівому березі, яка вже 20 років збирає аншлаги, а Олеся незмінно всі ці роки грає головну роль. Вистава, яку багато хто дивився ще в дитинстві, а тепер приводить на неї своїх дітей. Вистава, яка лікує душі та дарує гарний настрій.

Жанр – Історичний анекдот. У ролях: Олеся Жураківська, Сергій Солодов, Анатолій Ященко, Віктор Жданов, Володимир Мовчан та інші.

Вистава пройшла на одному диханні. Після її завершення люди довго аплодували акторам стоячи.


Наприкінці вечора Олеся Жураківська звернулася до глядачів зі словами вдячності за те, що подарували їй частиночку своєї душі:

Редакція ІА «Оперативна Україна інфо» від щирого серця вітає Олесю Жураківську із її ювілеєм! Бажаємо їй міцного здоров’я, довгих років життя, професійного розвитку та особистого щастя під мирним українським небом!
Дивіться також відео: Акторка Олеся Жураківська розповіла про участь у благодійних заходах та театральну діяльність

Читайте також: Олеся Жураківська: « У нас є великий шанс стати державою №1 в Європі»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото і відео: Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *