Головна Сторінка » У Києві провели зірковий благодійний концерт «Help South Ukraine» задля допомоги багатодітним родинам із Херсонщини (фото)

У Києві провели зірковий благодійний концерт «Help South Ukraine» задля допомоги багатодітним родинам із Херсонщини (фото)

0

У Києві в River Mall провели зірковий благодійний концерт «Help South Ukraine» задля допомоги багатодітним родинам із Херсонщини, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Його організував БФ «Безмежні Можливості» разом з літературно-театральним проєктом «Фенікс», артистами та зірками українського театру, кіно та телебачення.

Про це повідомляє  Pravda NEWS.

До заходу долучилися: Народна артистка України Ольга Сумська; Заслужений артист України Віталій Борисюк; Народна артистка України Ауріка Ротару, актор театру та кіно Артур Логай, Голова літературно-театрального проєкту «Фенікс», волонтер БФ «Безмежні Можливості» Олександр Єгоров та сучасні українські виконавці: KRYLATA, АНДРІАНА, Кароліна Ваноян, гурти BARABANDA та SPIV BRATIV.



Режисером-постановником заходу став Олександр Єгоров, який розповів про благодійну роботу їхнього культурного фронту:

«Наша культура завжди була поруч з народом у тяжкі часи і відстоювала своє право на життя разом із українцями всіх поколінь. У часи Шевченка, Франка, Курбаса, Костенко… Ми завжди були незламними. Коли наш ворог продовжує проводити терористичні акти, як на Каховській ГЕС, намагаючись знищити нас і наших дітей, ми не можемо мовчати. Саме тому разом із колегами знову вийшли на культурний фронт. І цього разу наша мета – це допомога постраждалим дітям Херсонщини».

Концерт відвідали сім’ї з Центру підтримки переселенців «ЯМаріуполь».

Публіка дуже тепло та привітно зустрічала артистів. Кожен виступ супроводжувався шаленими оплесками.


Під час концерту на благодійному аукціоні продали Прапор від командувача ССО, бригадного генерала ЗСУ Віктора Хоренко.

Мета заходу – допомога з ремонтними роботами домівок постраждалих багатодітних сімей Херсонщини та забезпечення постраждалих дітей всім необхідним.   


Завдяки концерту та аукціону вдалося зібрати 50000 грн.
Збір ще триває, додатково відкрили банку на допомогу постраждалим
Приєднуйтесь, кожен ваш донат важливий!

100% зібраних коштів йдуть до БФ «БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ» для допомоги херсонським дітям та багатодітним сім’ям.


Ексклюзивні відеоінтерв’ю із зірками з цього заходу опублікуємо в наступних матеріалах на ІА «Оперативна Україна інфо»та Pravda NEWS.

Читайте також: Багатодітна родина із Київщини отримала трьохкімнатний будинок у межах проекту «Вулиця серця» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Фото: Вадим Плевако, Анастасія Шевцова

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *