Головна Сторінка » У Києві для медпрацівників провели науково-практичний захід «MEDfocus: діалог професіоналів. Алергодерматози. Що необхідно знати сімейному лікарю»

У Києві для медпрацівників провели науково-практичний захід «MEDfocus: діалог професіоналів. Алергодерматози. Що необхідно знати сімейному лікарю»

0

Днями в Києві для працівників охорони здоров’я провели науково-практичний захід «MEDfocus: діалог професіоналів. Алергодерматози. Що необхідно знати сімейному лікарю». Його організували Клінічний альянс Міжнародного європейського університету у співпраці із кампанією Ньювіво та Українською асоціацією міждисциплінарної медицини.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами проректора Міжнародного європейського університету, професора, доктора медичних наук Світлани Доан, їхній виш разом із партнерами постійно проводять для лікарів різноманітні «MEDfocus», аби підвищувати фаховий рівень спеціалістів:

Світлана Доан

«Головними експертами заходу виступили: завідувач напряму дерматовенерології МЄУ к.мед.н., доцент Наталія Нечипоренко і  інтерн зі спеціальності дерматовенерологія Ірина Строкач, наставник інтернів – к.мед.н., доцент Аліна Мантула (головний лікар «Медичного центру дерматології та алергології», дерматовенеролог, алерголог».

Під час зустрічі прозвучала надзвичайно цікава інформація від інтерна МЄУ Ірини Строкач, яка подала свій виступ із гумором та високою професійністю, із цікавим наповненням та красивим оформленням:

«Дивилася досить багато «MEDfocus» у якості глядача. А цього разу отримала таку змогу сама побути спікером і розказати щось цікаве та корисне. Моя доповідь була на тему: «Як діяти, коли стався «кусь?». Тож поділилася своїми знаннями щодо того, як потрібно діяти при укусах комах. Вважаю, що такі заходи є необхідними і їх потрібно проводити частіше».

До речі, нещодавно Клінічний альянс Міжнародного європейського університетуу співпраці з кампанією НьюВіво та Українською асоціацією міждисциплінарної медицини провели науково-практичний семінар БПР для лікарів «MEDcompass: курс на інновації. Здоров’я чоловіка та жінки, що спільного?».

Читайте також: Світлана Доан: «МЄУ створив Клінічний альянс найкращих закладів охорони здоров’я на проходження інтернатури»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *