Головна Сторінка » Гурт SESTRA виступить зі своєю сольною програмою “From Ukraine” у Києві

Гурт SESTRA виступить зі своєю сольною програмою “From Ukraine” у Києві

0

27 липня о 19:30 у самому серці Києва гурт SESTRA виступить зі своєю сольною програмою “From Ukraine”.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Затишний дворик МЦКМ готується до незабутнього музичного вечора під відкритим небом!

Ви отримаєте унікальну можливість насолодитися чудовою творчістю гурту SESTRA. Цей концерт обіцяє залишити незабутні емоції у вашому серці.

Гурт SESTRA – це завжди сучасні музичні тенденцій. Їхнє унікальне поєднання потужного голосу та неймовірних звуків саксофону вже завоювало серця українських слухачів. Творчість SESTRA ознаменована відомими піснями, такими як «У мирному Києві» та «Молюся і вірю», які стали радіо-хітами та увійшли до ТОП-100 треків, що найчастіше звучать в Україні.

Їхня енергетика та пристрасть, яку вони вкладають у кожен виступ, гарантовано подарують вам багато емоцій. Гурт SESTRA виступить зі своєю сольною програмою “From Ukraine”, яка була написана під час війни і присвячена сильним та незламним українцям.

За словами самих артисток, найважливішим завданням для всіх українців сьогодні є підтримка Збройних сил України. SESTRA разом із своєю командою постійно збирають кошти на потреби української армії, підтримують дітей, допомагають лікарням та тим, кому це зараз необхідно.

Концерт гурту SESTRA – “From Ukraine” – це вечір присвячений музиці та спільним цінностям.

“Затишний дворик МЦКМ” стане місцем, де ви зможете насолодитися теплою атмосферою, келихом вина та чудовими музичними виступами SESTRA. Крім того, для вас підготують оригінальну фотозону біля фонтану, де ви зможете зафіксувати свої незабутні моменти цього вечора.

Дата: 27 липня 2023 року

Час: 19:30

Місце: Затишний дворик МЦКМ, Київ

ЖИВИЙ ЗВУК

Не зволікайте! Ми чекаємо саме на вас. Квитки вже у продажу!

Читайте також: Багатодітна родина із Київщини отримала трьохкімнатний будинок у межах проекту «Вулиця серця» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *