Головна Сторінка » У Києві проведуть одну із наймасштабніших благодійних подій цієї зими: «CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0»

У Києві проведуть одну із наймасштабніших благодійних подій цієї зими: «CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0»

0

5 грудня у Києві в престижному Fairmont Grand Hotel відбудеться одна із наймасштабніших благодійних подій цієї зими «CHARITY QUEEN of UKRAINE 2.0». Її організатором виступає ГО «Асоціація Королев України».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Подія матиме 4 основні напрямки:

“CHARITY QUEEN of UKRAINE 2023” – фінал другого українського благодійного жіночого конкурсу, де кожна з 15 учасниць зможе проявити свою відданість благодійній справі, об’єднуючи ці якості на найвищому рівні.

Режисеркою конкурсу стала відома українка Ірина Дюденко.

“CHARITY QUEEN AWARDS” – це волонтерська премія видатних людей, що націлена на визнання й відзнаку тих, хто вкладається у розвиток та процвітання України через благодійні та суспільно корисні ініціативи.

«CHARITY QUEEN AUCTION» – аукціон цінних лотів, що має на меті зібрати кошти в підтримку наших воїнів на передовій, а саме роту ударних безпілотних авіаційних комплексів 68 ОЄБР ім. Олекси Довбуша: квадрокоптери DJI Mavic 3T, прибори нічного бачення та автомобільні шини підвищеної прохідності.

«CHARITY SHOW CONCERT» – виступи нових зірок українського шоубізу: гурт Chico & Qatoshi, переможець 13-го сезону “Голос країни” PTASHKIN, співак Dima PROKOPOV, співачка Polina Dashkova, гурт SESTRA та інші.

Кошти, які зберуть під час цього заходу, направляться на благодійність, зокрема на потреби 68-ї окремої єгерської бригади, підтримуючи наших справжніх Героїв та забезпечуючи їхні потреби.

Ведучими церемонії будуть справжні професіонали своєї справи – Андрій Чорновол та Іван Городецький.

Організатори: Ірина Оськіна – голова ГО “Асоціація королев України” та Олена Бринза – співзасновниця ГО «Асоціація Королев України», впевнені, що “CHARITY QUEEN AWARD 2.0” не тільки об’єднає видатних лідерів та створить платформу для нових можливостей та партнерств, а й стане ключовим кроком для подальшого розвитку та впливу благодійності в українському суспільстві.  

 Дата: 5 грудня
Час: 16:00
Локація: Fairmont Grand Hotel

Дрес код: вечірній.

Читайте також: У Києві в Центрі Aesthetic Cosmetology провели благодійний захід, аби зібрати кошти на різдвяні подарунки для дітей вразливих категорій (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *