Головна Сторінка » У Києві відбувся сольний концерт Ярослави Руденко «Ми – вільний народ» (фото, відео)

У Києві відбувся сольний концерт Ярослави Руденко «Ми – вільний народ» (фото, відео)

0

У Києві в Національній філармонії України до Дня Гідності та Свободи відбувся сольний концерт Заслуженої артистки України, солістки Ансамблю пісні і танцю ЗСУ та Національної філармонії Ярослави Руденко «Ми – вільний народ».

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

Підтримати артистку прийшли її близькі, друзі, колеги та військові, серед них: головний сержант мотопіхотного батальйону 2-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Іван Татауров; Заслужена артистка України, солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ Христина Охітва; Народний артист України, український поет-пісняр Вадим Крищенко, композитор Юрій Васильківський; колишня заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр,  ансамбль Національної філармонії «Веселі музики»; поетеса Ірина Вазерцева і її чоловік – воїн 112 ОБР 12-го Окремого Загону Спеціального призначення Сергій Вазерцев; соліст і керівник ансамблю «Громиця» Євген Пихтін, акордеоніст Сергій Попов та ін.


Ведучим концерту став Олександр Рудько.

Цього вечора пролунали як народні пісні, так і авторські, але звучали вони особливо душевно під живий музичний супровід.

За словами Ярослави Руденко, цей сольний концерт для неї став особливим:

«Ми дуже до нього готувалися, хвилювалися, щоб не було повітряної тривоги. Для мене велика честь, що до мене приїхали мої побратими із Горлівського, Бахмутського напрямків, Миколаївської та Херсонської областей. І це для мене – дуже цінно. Розумієте, наразі там точаться тяжкі бої, але хлопці знайшли можливість завітати до мене на концерт. І взагалі мене завжди підтримуєть наші воїни. Адже і я їх підтримую своєю піснею, піднімаючи бойовий дух».

До речі, Ярослава Руденко провела більше 700 концертів у зоні бойових дій та постійно долучається до різноманітних громадських та благодійних заходів.

Читайте також: Ярослава Руденко розповіла про свої виступи на передовій та нові пісні, які з’явилися під час війни

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото і відео: Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *