Головна Сторінка » У ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” розповіли про досягнення та перспективи діяльності нового менеджменту

У ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” розповіли про досягнення та перспективи діяльності нового менеджменту

0

Сьогодні, 12 жовтня, о 15:00 у прес-центрі інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” відбулася дискусія на тему “ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”: досягнення та перспективи діяльності нового менеджменту”.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Учасниками заходу стали президент Національного експертно-будівельного альянсу України, голова наглядової ради ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”, будівельний експерт, громадський діяч Віктор Лещинський; голова правління ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” Андрій Ільїн та теле- і радіоведучий (модератор) Роман Коляда.

За словами голови правління ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” Андрія Ільїна, наразі в державі залишилася єдина компанія в сфері будівництва – це ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”:

«Її напрямком є атестація та переатестація будівельних кадрів, навчання робітничим спеціальностям, проектні інститути та безпосередньо будівельний напрямок – це служба замовника: технічний нагляд, технічна сфера, будівельний консалтинг та ін. Якщо повернутися до роботи попереднього керівництва  ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”, то та діяльність була неефективною. Оскільки у кожній акціонерній компанії мають бути наглядові ради від представника держави або управлінського органу, який діє від засновника. Також повинні застосовуватися нові підходи в менеджменті до управління державними організаціями, які, на жаль, за останні роки поступово стають збитковими».

Голова наглядової ради ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”, будівельний експерт, громадський діяч Віктор Лещинськийнаголосив, що з середини літа цього року ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” отримало нове правління, менеджмент. І це дало змогу почати реформи. А їх треба зробити чимало, адже компанія немаленька:

«Команда почала змінювати позиції та підходи в роботі. І ми чітко розуміємо, куди потрібно рухатися. Це і повна прозорість у діяльності, вводимо таку нову форму як відкрите будівництво. Наша мета – очистити механізми управління компанії, щоб прибрати всі корупційні ризики, щоб була прозора робота для всіх партнерів, з якими працюватимемо. Ми готові пройти будь-який потужний аудит. Хочемо впровадити сучасні технології менеджменту проектами та налагодити той стан справ, щоб довіра до ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” була на найвищому рівні».

Також Віктор Лещинський підкреслив, що завдяки діяльності новоного менеджменту, компанія почала відновлювати будівельні потужності, організовувати будівництво об’єктів на достойному рівні:

«Наразі ми не робимо нахил на великий потенціал, натомість очищуємо ситуацію, аби заявити про себе максимально. Звісно, що підриємство має отримувати прибуток, тому пропрацьовуємо всі напрямки будівництва, проектування і підготовку відповідних кадрів ефективного управлінням майном. І вже найближчим часом повинні отримати на ринку абсолютно конткурентноспроможного державного оператора будівництва».

На запитання журналістів: для багатьох українці слоган  “Укрбуд” – це десяток тисяч потерпілих інвесторів, це скандальний шлейф Максима Микитася, старий менеджмент, кримінальні справи, дерибан землі та будь-що пов’язане із цим, голова правління ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” Андрій Ільїн відповів:

«Одразу зазначу, що ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” не відноситься до державної корпорації, яка є суб’єктом, як такого будівництва в принципі. Ми ніколи не були пов’язані напряму із будь-яким комерційним  підпорядкуванням. Це не є «Укрбуд девелопмент». Тому ми і висвітлюємо ці всі питання через ЗМІ, щоб у людей було правильне розуміння. І що знак “Укрбуд” належить державі та був у певний час використаний у комерційних цілях певною групою осіб».

Читайте також: Керівництво «УКРБУД» провело зустріч із великою турецькою компанією «Азалтін» щодо плідної співпраці підприємств

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *