Головна Сторінка » На сьогодні Джо Байден має найвищі шанси перемогти на виборах у США

На сьогодні Джо Байден має найвищі шанси перемогти на виборах у США

0

Якщо демократи раптом не виставлять згодом когось іншого, хто однозначно буде спроможним виграти у Дональда Трампа так само, як може Байден.

«Це відбудеться за умов (а в нас таке також припускають), якщо чинний президент Байден в останній момент раптом зніме свою кандидатуру на користь іншого демократа», – наголосив американський політичний стратег і член Ради директорів міжнародного правозахисного агентства WEST SUPPORT (США) Юрій Ванетик.

З його словами, «GOP просто не має іншого реального кандидата, аніж Трампа. Рон ДеСантіс був би точно кращим, але він відійшов. Ніккі Хейлі теж не пройде, в неї шансів практично немає. Я нині чую в нас багато теорій, що Байден в останній момент може піти й на його місце зайде не Мішель Обама або Гевін Ньюсом, а хтось інший, на кого демократи поставлять та хто точно зможе перемогти Трампа».

«Але, усе буде набагато більш передбачуваним. Думаю, що все ж таки переможе Байден. Трамп теж має шанси, але на сьогодні можна дати 60% Байдену і 40% Трампу. Попри злети останнього, багато хто з американців Трампа не те, що недолюблює, а просто геть не сприймає подібних передбачувано-непередбачуваних персон у топ-політиці США», – підсумував Юрій Ванетик.

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *