Головна Сторінка » Науково-педагогічні працівники МЄУ увійшли до складу міжнародної редколегії журналу Disaster and Emergency Medicine Journal (DEMJ)

Науково-педагогічні працівники МЄУ увійшли до складу міжнародної редколегії журналу Disaster and Emergency Medicine Journal (DEMJ)

0

Науково-педагогічні працівники Міжнародного європейського університету (МЄУ) Анатолій Гоженко, Світлана Доан, Іван Савицький та Алла Наволокіна увійшли до складу редколегії журналу Disaster and Emergency Medicine Journal (DEMJ).

Про це повідомляє Pravda NEWS із посиланням на офіційний сайт МЄУ.

DEMJ – міжнародний науковий рецензійний журнал, який охоплює широкий спектр відомостей про стан здоров’я та невідкладну медичну допомогу.

Журнал публікує лише високоякісні дослідницькі та оглядові статті, зосереджений на інноваціях і технологіях, що застосовуються в медицині катастроф і екстреній допомозі.

Включений до реєстру журналів і матеріалів міжнародних конференцій, виданого Міністерством освіти і науки Польщі у 2021 році.

Індексований в Arianta, CrossRef, EBSCO, Google Scholar, Index Copernicus, Міністерстві освіти і науки Польщі, польській науковій бібліографії/Pol-index, ROAD, Scopus і Ulrich’s Periodicals Directory.

«Пишаємося вашими високими досягненнями та здобутками. Щиро вітаємо Анатолія Гоженка, Світлану Доан, Івана Савицького та Аллу Наволокіну та бажаємо подальших нових досягнень»,-йдеться у повідомленні.

Юрій ІВАНОВ 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *