Головна Сторінка » Комісія Київради порекомендувала Віталію Кличку звільнити Гінзбург

Комісія Київради порекомендувала Віталію Кличку звільнити Гінзбург

0

У четвер, 28 вересня, тимчасова контрольна комісія Київради з питань перевірки видатків бюджету міста Києва під час воєнного стану провела перевірку, за результатами рішення якої Київському міському голові Віталію Кличку рекомендували звільнити директора Департаменту охорони здоров‘я КМДА Валентину Гінзбург.

Про це Pravda NEWS повідомив депутат Київської міської ради Микола Конопелько.

Також депутати вирішили звернутися до правоохоронних органів із заявою про перевірку наявності складу кримінального правопорушення у діях відповідних посадових осіб.

«Тимчасова контрольна комісія Київради з питань перевірки видатків бюджету міста Києва під час воєнного стану після проведеної перевірки діяльності Департаменту охорони здоров’я КМДА висловила недовіру Директору Департаменту охорони здоров‘я КМДА – Валентині Гінзбург “, – йдеться у повідомленні.

За словами Конопелька, Комісія також склала звіт, у якому рекомендувала Віталію Кличку звільнити директорку Департаменту, а також порадила направити дані звіту до правоохоронних органів із заявою про перевірку дій/бездіяльності на предмет наявності складу кримінального правопорушення у діях відповідних посадових осіб.

“Даний звіт затверджений і проголосований одноголосно представниками всіх 6-ти фракцій Київради”, – підкреслив депутат Київради.

Відповідний проєкт рішення зареєстрували у Київміськраді з детальним описом виявлених фактів правопорушень і буде розглянутий на найближчому пленарному засіданні Київради.

Читайте також: Юрій Іванов розповів, у яких умовах доводиться працювати столичним медпрацівникам і за що їх можуть звільнити

Київський фельдшер Катерина Ярова: «Кожен воює на своєму фронті задля Перемоги»
Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *