Головна Сторінка » Гурт «Спів братів»: « Із усієї сили беремо участь у благодійних акціях, виступах для військових»

Гурт «Спів братів»: « Із усієї сили беремо участь у благодійних акціях, виступах для військових»

0

Учасники українського гурту «Спів братів» розповіли в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про участь у благодійних заходах, як два роки жили в Китаї та зміни в репертуарі за час війни.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та гурт «Спів братів».

– Ви часто долучаєтеся до різноманітних благодійних заходів. Розкажіть про це.

– Хтось воює, хтось співає. Ми з усієї сили беремо участь у благодійних акціях, виступах для військових. Це наша роль на зараз, ми так наближаємо Перемогу з музичної точки зору.

– Постійно, так?

– Це зараз наша основна діяльність. Ми намагаємося бути корисними, де можемо. Там і з’являємося, даруємо людям свою музику.

– Розкажіть про проект «Музична оборона», в якому ви берете участь.

– Це проект, в якому беруть участь усі музиканти, які зараз працюють попри весь жах, який відбувається. Вони знаходять у собі сили, вони їздять до ЗСУ, виступають на благодійних концертах, записують нові треки, пісні, підіймають всім людям бойовий дух. І ми частина цього всього великого дійства.

 

– За час війни Ваш репертуар зазнав якихось змін?

– Кардинально. У нас навіть, починаючи не з 24, а з 22 лютого, наша творчіть круто повернула. І думаю, що люди, які подивляться наші попередні роботи та роботи під час війни, це дуже-дуже різниться. У нас всі пісні фактично про події, які відбулися з початку повномасштабного вторгнення.

– Знаєте, це як була меблева фабрика і почалася війна, й вони почали робити танки, потім раз, назад, і можна дивани робити. У нас так само.

– Чи правда, що ви жили в Китаї?

– Був у нас такий період, коли ми зайшли в глухий кут. І вирішили, що нам щось потрібно нове, зібрали речі й поїхали в Китай в пошуках не те, щоб кращої долі, але в пошуках чогось нового. Два роки там пожили-побули, набралися досвіду, надивилися всякого різного й повернулися додому, тому що ми українці.

– Ви брали участь у “Голосі країни”. Як Вам це шоу?

– Ми називаємо це “музична оборона”.Як на мене, «Голос країни» – це найкрутіше шоу, яке може бути в плані музичному. Ми були дуже сильно вражені рівнем продакшину, музикантів, які там, виконавців, взагалі тією командою, яка з року в рік творить щось дуже прекрасне і класне.

– А Ви справді брати?

– Так, ми чотири рідних брати, у нас одна мама, один тато, рідніше нікуди.

– Так і схожі ж.

– Я люблю на це відповідати. Спробуйте зібрати гурт, який буде візуально настільки схожим. Це не так і просто, простіше братами народитися.

– Як батьки взагалі, що кажуть Вам з приводу Вашої творчості?

– Батьки нас завжди підтримують, дуже радіють нашим успіхам, вони в нас молодці.

– Коли зібрали гурт, то нам було по 14 років, ми були дітьми, тому наші перші музичні інструменти батьки нам презентували колись давно. Тож у такий спосіб показали, що хлопці, ми Вас підтримуємо максимально.

– І наостанок Ваші побажання читачам і глядачам “Оперативної України інфо”.

– Я бажаю, щоб ми всі мирно жили і щоб путін здох.

– Бажаю всім українцям витривалості і стійкості, тому що нам це дуже потрібно. Ми багато зробили, але дуже багато попереду. Тримаймося, все буде добре!

– Приєднуюся до Дмитра. Бажаю стійкості та сил пережити все це.

– Однозначно бажаю стійкості. Майдан нас загартував, ми знаємо, як це не здаватися через пів року. Підтримуйте один одного, ЗСУ. Вперед до Перемоги!

– Хлопці, я Вам щиро дякую за інтерв’ю! Бажаю Вам всього-всього найкращого, щоб Ваша творчість показала нашу культуру на весь світ. Слава Україні!

– Героям Слава!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Юрій Іванов: «Оперативно знімаємо відеорепортажі та записуємо ексклюзивні інтерв’ю, бо розуміємо, що у людей обмаль часу»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *