Головна Сторінка » Гурт «Енджі Крейда»: «Маємо об’єднуватись, щоб перемогти і вигнати оту нечисть»

Гурт «Енджі Крейда»: «Маємо об’єднуватись, щоб перемогти і вигнати оту нечисть»

0

Учасниці українського гурту «Енджі Крейда» розповіли в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо»та Pravda NEWS про участь у благодійних концертах в Україні та за кордоном, свій хіт «Враже», підготовку до релізу нових пісень та ін.

Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та гурт «Енджі Крейда».

– Ви сьогодні долучилися до чудового благодійного заходу. Розкажіть про участь у ньому.

– Неочікуване запрошення, емоції перехоплюють. Тому що ми дійсно долучилися до цієї справи і знаємо, що потрібно допомагати нашим хлопцям, а не тільки дякувати їм. Маємо допомагати,  об’єднуватись, щоб перемогти і вигнати оту нечисть, яка прийшла на нашу землю.

– Як часто Ви долучаєтеся до подібних благодійних акцій?

– У нас досить часто йдуть такі благодійні виступи, концерти, просто збори. Ось нещодавно збирали на автомобіль для наших хлопців. Вийшла чимала сума і таки купили його. І тепер там знищують ворога.

– Ви виступаєте тільки в Україні чи їздите по Європі?

– Були в нас благодійні виїзди за кордон: в Німеччину, Польщу, Нідерланди. Прийшло там чимало українців. І це дуже захоплює, що ми і тут об’єдналися, і там.

– Ви сьогодні співали свій хіт «Так, як відьма скаже». Як часто у Вас просять співати цю пісню?

– Це, певно, як гімн, бо досить часто.

– За час війни як багато з’явилося у Вас нових пісень?

– Чимало. Ось невдовзі має вийти кліп. Досить цікава тема. Я думаю, якщо Ви будете стежити за нами, Ви це побачите. І ще наразі знімається відеоряд, теж буде анонсовано і все побачите.

– Про що Ви мрієте як гурт?

– Перш за все, мріємо, як громадяни і жителі України, щоб ми жили всі вільно і не було цих москалів. Не побоюся цього слова, тому що це потвори, які прийшли на нашу землю нас знищувати, наші будинки, дітей. Тому я поки думаю за мир, за Перемогу і щоб всі наші хлопці повернулися додому живі й неушкоджені.

– Ви тримаєте в руках нагороду, Вам дали сьогодні подяку?

– Так.

– А за що подяка?

– За те, що ми взяли участь у благодійній акції.

– І насотанок Ваші побажання нашим читачам і глядачам «Оперативної України інфо».

– Бажаю всім слухачам і глядачам, щоб Ви всі об’єдналися, підтримували один одного, допомагали ЗСУ, тому що зараз це найнеобхідніше, щоб ми перемогли і вигнали з країни оту гидоту, яка прийшла нас знищити!

– Так, погоджуюся на всі 100%. Об’єднуймося і допомагаймо ЗСУ разом!

– А я Вам щиро дякую за інтерв’ю та бажаю подальших злетів і неймовірних творчих досягнень на Вашому поприщі! Дякую Вам!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Юрій Іванов: «Оперативно знімаємо відеорепортажі та записуємо ексклюзивні інтерв’ю, бо розуміємо, що у людей обмаль часу»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *