Головна Сторінка » Фронтмен гурту «Діти Фрістайла» Денис Супруненко: «Найближчим часом на наших прихильників чекає багато ще сюрпризів»

Фронтмен гурту «Діти Фрістайла» Денис Супруненко: «Найближчим часом на наших прихильників чекає багато ще сюрпризів»

0

Фронтмен гурту «Діти Фрістайла» Денис Супруненко розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про благодійний концерт у Жовтневому палаці, зміни у складі гурту та нові пісні, які з’явилися за час війни.

Фронтмен гурту «Діти Фрістайла» Денис Супруненко та директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов.

– Денисе, останній раз бачилися ще на сцені “Листопаду” в Полтаві. Це три роки тому.

– Ще до карантину, мабуть.

– Ви сьогодні так чудово “запалили” київську публіку в Жовтневому палаці. Розкажіть про свої враження від концерту.

– Враження просто неймовірні, емоції просто переповнювали. Коли між піснями не знаходилося що казати, бо хотілося одразу сказати багато, але час був обмежений. Дуже крутий прийом. У нас ще з’явився новий учасник – Анатолій Караман. У нього була прем’єра пісні. Це одна зі старих наших пісень, тільки в українському перекладі. Дуже класно його сприймали.

– Додав родзинки Вашому колективу.

– Звичайно.

– На скільки за час війни змінився Ваш репертуар?

– Повністю. Я б навіть сказав, що трішки більше, ніж повністю. Ми й зараз продовжуємо перекладати старі пісні – ті, що були на початку. У нас взагалі було багато пісень у двох версіях. Я не знаю чи писатимемо ще патріотичні пісні, як це було на початку повномасштабної війни, але, думаю, що найближчим часом на наших прихильників чекає багато ще сюрпризів.

– Сьогодні Ви теж співали ті пісні, які були на часі.

– Звичайно. Хто б мені сказав років 5 назад, що в нас так може змінитися репертуар, то, мабуть, би не повірив, але так сталося. Я вважаю, що такі пісні дуже потрібні. У нас упродовж довгого часу не було концертів і дуже приємно, що ці пісні, які за рік зробили, можемо співати для людей. І дуже приємно, що вони їм подобаються і підтримують бойовий дух наших захисників. У нас свій фронт. Це теж, я вважаю, дуже важливо.

– І цей концерт був благодійний, Ви збирали гроші на ЗСУ. Як часто Ви долучаєтеся до подібних заходів?

– Мабуть, відповідь буде така ж як і в Сергія Кузнєцова (гурт «Фрістайл»). Бо ми останнім часом працюємо в два колективи. З початку війни ще окремо не дали жодного концерту.

– Тобто кожен концерт, який проходить, він по факту є благодійний?

– Звичайно.

– На Вашу думку, як взагалі людям легше пережити війну?

– Це дуже складне питання. Треба просто розуміти, що Україна переможе, все буде добре, просто треба цього дочекатися. Якось треба прожити цей період. Я б побажав намагатися максимально отримувати задоволення від життя, наскільки це можливо в таких обставинах, бо інакше дах знесе.

– І наостанок Ваші побажання читачам та глядачам “Оперативної України інфо”.

– Їх буде небагато, бо зараз на часі тільки одне побажання – всім Перемоги. І звичайно буде Перемога, буде здоров’я і щастя.

– Я тобі щиро дякую за інтерв’ю. Слава Україні!

– Героям Слава!

Дивіться також відеоверсію інтерв’ю:

Читайте також: Голова БФ Лео Андрій Яремчук розповів, як їхня організація допомагає цивільному населенню та ЗСУ (відео)

Сергій Жадан: «Культура теж є великою й важливою частиною українського спротиву»

Дивіться також відео: «Коли закінчиться війна?». Випуск 8 (екстрасенс, дворазовий переможець, суддя «Битви екстрасенсів» в Україні Хаял Алекперов

Вийшов 7-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі Героя України Ніни Матвієнко (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Юрій Чередніченко, Анатолій Шараєвський

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *