Головна Сторінка » Як проходила «Новорічна пісенна садиба 2024» у Києві

Як проходила «Новорічна пісенна садиба 2024» у Києві

0

У Києві в МЦКМ “Жовтневий палац” відбувся концерт “Новорічна пісенна садиба”. Це грандіозний концерт, що немає аналогів в Україні. Понад 40 артистів, яких люблять і шанують різні покоління. Його традиційно організовує агенція івентів «Садиба Мьюзік».

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Ведучими вечора стали директор агенції івентів «Садиба Мьюзік» Ірина Коваленкота Народний артист України Анатолій Гнатюк.

Детальніше дивіться у відеорепортажі ІА «Оперативна Україна інфо».

До речі, більше 20 років «Садиба Мьюзік»  влаштовує незабутні концерти по всій Україні. Навіть війна не зупинила її діяльність. Вона продовжила свою роботу, аби дарувати людям щастя та допомагати ЗСУ.

У наступних матеріалах нашого видання опублікуємо репортаж та ексклюзивні зіркові відеоінтерв’ю із цього грандіозного святкового концерту.

Читайте також: Юрій Іванов: З Новим 2024 роком, який обов’язково стане переможним!

Дивіться також відео: Найщиріші вітання із Новим роком від відомих артистів та діячів України, які зібрала для Вас “Оперативна Україна інфо”

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото, відео: Юрій Чередніченко, Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *