Головна Сторінка » Письменник Юрій Піжук розповів про враження від дитячого спектаклю Magical story, який втілили за мотивами його авторської казки «Зимове серце»

Письменник Юрій Піжук розповів про враження від дитячого спектаклю Magical story, який втілили за мотивами його авторської казки «Зимове серце»

0

Поет, письменник Юрій Піжук розповів в ексклюзивному відеоінтерв’ю «Оперативній Україні інфо» та Pravda NEWS про свої враження від дитячого спектаклю Magical story, який втілили за мотивами його авторської казки «Зимове серце» та як створював оригінальний твір.

Цей спектакль демонстрували в Києві у МЦКМ “Жовтневий палац” з 21 по 30 грудня щодня. Роль чарівної феї у ньому зіграла Народна артистка України Ольга Сумьська, а маленьку Ганусю – донька автора казки – 9-річна Анна Піжук.

Детальніше дивіться у відео: 

Читайте також: Ольга Сумська та Юрій Піжук розповіли про дитячий спектакль Magical story, який втілили за мотивами казки «Зимове серце» у Києві (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов
Фото, відео: Юрій Чередніченко, Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *