Головна Сторінка » Як походила церемонія нагородження IV Загальнонаціональної премії року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна» (відео)

Як походила церемонія нагородження IV Загальнонаціональної премії року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна» (відео)

0

У Києві в готелі Fairmont відбувся благодійний захід – церемонія  нагородження  IV Загальнонаціональна  премія року «Золоті руки» із оновленою програмою “Все буде Україна”, засновницею якої є Руслана Цахло.

За словами організаторів, український народ і його мужність надихнули весь світ, показавши, що перемагає не сила, а правда. Українці змінили історію, змінилися самі, згуртувавшись роблять усе задля Перемоги. Тому цей захід і був покликаний, аби відзначити тих, хто в тилу щоденною працею стоїть на своєму фронті.

Подробиці дивіться у відеорепортажі ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Читайте також: У Києві провели церемонію нагородження  IV Загальнонаціональної премії року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна»

Читайте також: Андрій Кравченко розповів про співпрацю із Павлом Зібровим та як почав писати пісні

Дивіться також: Павло Зібров: про благодійні концерти, нові пісні та спільний трек із Андрієм Кравченком

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото, відео Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *