Головна Сторінка » Телеведучі ранкової програми «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір і Руслан Сенічкін розповіли про участь у благодійних заходах

Телеведучі ранкової програми «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір і Руслан Сенічкін розповіли про участь у благодійних заходах

0

Телеведучі ранкової програми «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір і Руслан Сенічкін під час церемонії нагородження  IV Загальнонаціональної премії року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна» розповіли в ексклюзивному відеоінтерв’ю ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS про свою участь у всіляких благодійних заходах і як важливо публічним людям до них долучатися, аби бути прикладом для інших.

Читайте також: У Києві провели церемонію нагородження  IV Загальнонаціональної премії року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна»

Андрій Кравченко розповів про співпрацю із Павлом Зібровим та як почав писати пісні

Дивіться також: Павло Зібров: про благодійні концерти, нові пісні та спільний трек із Андрієм Кравченком

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото, відео Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *