Головна Сторінка » Світлана Доан розповіла про медичний потенціал України та що потрібно робити, аби його розвивати

Світлана Доан розповіла про медичний потенціал України та що потрібно робити, аби його розвивати

0

Доктор медичних наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Міжнародного Європейського університету Світлана Доан розповіла, що за понад рік повномасштабного вторгнення багатьом українцям, які виїхали за кордон, довелося зіштовхнутися з місцевими медичними системами.

Культурні розбіжності в підходах до лікування виявилися дуже помітними. Через що можна зустріти чимало нарікань на європейські медзаклади. Чи насправді українська медицина краще? Дивіться у новому випуску програми«Особистість з Сергієм Дойком».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Детальніше дивіться у відео:

Діяльність Світлана Доан пов’язана із теоретичними та практичними аспектами інфекційної патології. Має понад 30-річний національний та міжнародний досвід роботи в галузі управління та організації боротьби з інфекційними хворобами, епідеміології, діагностики,  лікування, профілактики інфекційних хвороб, включаючи ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити, герпетичні, ентеровірусні інфекції, грип, туберкульоз та ін.

Також її спеціалізація як науковця, так і практичного працівника пов’язана із аналізом впливу соціальних та інших факторів життєдіяльності людини на захворюваність інфекційними та неінфекційними хворобами.

Читайте також: Як проходив медіатренінг «Особливості комунікації в процесі організації роботи молодіжної ради» у Києві (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *