Головна Сторінка » Всесвітньовідомий український баталіст Андрій Серебряков привітав художника Данила Ноздрю із 14-річчям та подарував свою картину

Всесвітньовідомий український баталіст Андрій Серебряков привітав художника Данила Ноздрю із 14-річчям та подарував свою картину

0

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Андрій Серебряков побажав Данилові безмежної митецької наснаги та подарував свою картину «Нове життя».

Андрій Серебряков «Нове життя», 2021 рік, папір, олівець, 30х40 см.

Звісно, є пояснення, чому баталіст, значну частину творчого доробку котрого складають роботи на тему козацької доби, обрав таку картину в якості подарунка. Адже у традиційному живописі кінь символізує  свободу, силу, натиск, процвітання, досягнення задуманого.

Навзаєм Данило Ноздря презентував Андрію Серебрякову свій каталог «Альбом живописних робіт», який нещодавно надрукований у видавництві Віктора Бихуна.

«Мені вельми приємно підтримати Данила на обраному ним, украй складному шляху – бути художником. Але його видатні художні здібності, справді, освітлені Божою благодаттю та ласкою. Не обтяжений академічними канонами, юнак сміливо маневрує найяскравішими кольорами, створюючи своєрідні, несхожі на інших, фантазійні образи. Тож до висот митецького Олімпу! Маю впевненість, що у Данила попереду – ще багато звершень на славу України»,- зазначає Андрій Серебряков.

Довідка

Данило Ноздря  – добре знаний митець в Україні та за кордоном, володар 5 Гран-прі й багатьох Перших премій на Міжнародних арт-конкурсах (Париж, Мілан, Монте-Карло, Лондон, Осло, тощо). Тільки за останні 4 місяці його роботи демонструвались у Японії, Північній Македонії, Болгарії, Китаї, Південній Кореї, Албанії, Чорногорії.

До речі, цими днями в київському арт-салоні «Візантія» експонується спільний виставковий проект Андрія Серебрякова і Данила Ноздрі «Козацька сила. Шлях до Перемоги». Зважаючи  на широкий успіх, виставку продовжено ще на кілька тижнів.

Наразі юний художник-абстракціоніст готує представити у Музеї Шолом-Алейхема свою нову експрес-виставку до Міжнародного дня боротьби проти фашизму, расизму та антисемітизму.

Читайте також: Український художник Данило Ноздря долучився до благодійної акції на підтримку безпритульних тварин

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *