Головна Сторінка » У Вінниці відбулася презентація поетичних збірок Юрія Піжука (фото)

У Вінниці відбулася презентація поетичних збірок Юрія Піжука (фото)

0

Днями у Вінниці в ДПТНЗ “Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище” відбулася презентація двох поетичних збірок українського поета, голови Профспілки працівників держустанов України Юрія Піжука «Не припиняю мріяти й любити» та «Обпалені війною».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Зустріч пройшла у невимушеній та дружній атмосфері, під час якої учні та педагоги ДПТНЗ “Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище” мали прекрасну можливість вести живе спілкування із поетом, запитати у нього про те, що хвилює сьогодні.

Юрій Миколайович розповів чимало історій про те, чим він надихався у процесі написання своїх творів. Кожен присутній був глибоко вражений продекламованою ним поезією:

“Не припиняю мріяти й любити,

Любов – це найсильніше почуття,

А як буз мрій у цьому світі жити,

Бо, це є справжні подихи життя!”

«Досі під враженнями від знайомства з талановитим, щирим, відкритим до спілкування, сповненим душевною теплотою чоловіком – нашим земляком Юрієм Піжуком. Вдячні автору за чудовий подарунок для нашої бібліотеки – цікаві, актуальні, глибокі збірки поезій автора. Хочемо висловити слова подяки за цікаву зустріч, наповнену теплом та щирими емоціями і побажати Юрію Миколайовичу натхнення та творчих злетів»,- зазначили в ДПТНЗ “Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище”.

До речі, Юрій Піжук почав писати вірші ще в 1990 році, однак його перша збірка «Поезії» вийшла лише у 2018 році.

Юрій Миколайович активно волонтерить у штабі захисту України. Частину коштів із продажу книг передає на ЗСУ. Періодично певна кількість примірників відправляється хлопцям на фронт для підняття бойового духу.

Юрій Піжук має і свій авторський YouTube-канал, на якому презентує свою поезію, зокрема, й у власному виконанні.

Читайте також: В Ужгороді відбулася презентація книги «Не припиняю мріяти й любити» Юрія Піжука (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *