Головна Сторінка » У столиці провели «Відкритий благодійний Чемпіонат Києва зі східних змішаних бойових мистецтв» (фото)

У столиці провели «Відкритий благодійний Чемпіонат Києва зі східних змішаних бойових мистецтв» (фото)

0

У Києві в Оболонському районі відбувся «Відкритий благодійний Чемпіонат Києва зі східних змішаних бойових мистецтв» за участі 205 спортсменів віком від 4 до 25 років, які представляють клуби Києва та Київської області.

Про це повідомляє  Pravda NEWS.

Організаторами заходу виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація спільно із Громадською організацією «Всесвітня Асоціація зі східних змішаних єдиноборств» WA of EMMA, Волонтерський штаб «Українська команда. Київ» та БО “Благодійний Фонд Ірини Коломієць “Добрі Справи“.


Змагання проходили у двох категоріях: класу «А» – серед спортсменів високої кваліфікації і класу «С» – серед спортсменів початкової кваліфікації.


До речі, організатори під час турніру в межах благодійної акції зібрали 25000 гривень на закупівлю автівки для потреб ЗСУ.

Вони щиро дякують усім, хто долучився і взяв участь в організації та проведенні цього заходу. Зичать усім здоров’я, миру і добробуту і якнайшвидшої Перемоги.

Інформаційні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Відеорепортаж із заходу опублікуємо в наступному матеріалі на сайті нашого видання.

Читайте також: У Києві провели фінал Міжнародного дитячого благодійного фестивалю «Ми з України»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов
Фото: Юрій Іванов, Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *