Головна Сторінка » Рейдерський захват у Києві: дружина військовослужбовця ЗСУ Федора Кубасова прагне залишити його без помешкання

Рейдерський захват у Києві: дружина військовослужбовця ЗСУ Федора Кубасова прагне залишити його без помешкання

0

Кілька днів тому до редакцій ІА«Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS киянин, який наразі є військовослужбовцем 47-ї бригади ЗСУ, Федір Кубасов. Він розповів, що дружина, яка є відомим психоаналітиком, Єлизавета Птиця, прагне залишити його без помешкання, що знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Дніпровська набережна, 26 д, кв. 52. У ньому замінили замки і там ще донедавна перебували наймані «тітушки».

Чоловік провів нашим журналістам екскурсію, де стався інцидент. Тож ми на власні очі пересвідчилися, що в його квартирі справді замінили замки. І він не може туди потрапити, щоб навіть забрати свої речі, особливі ті, які наразі будуть для нього вкрай необхідними на передовій – це зимова військова форма.


Федір Кубасов на днях знову має їхати боронити нашу державу від ворога. Хоча ще й неповністю оговтався від поранення на фронті (проходив реабілітацію у госпіталі після контузії і операції на коліні) та психологічної травми, яку отримав від ще донедавна близької людини.

«Бачите, ні верхній ключ, ні нижній ключ не підходять. І я не можу потрапити до квартири. Коли вперше сюди прийшов, то виявив тут двох найманих «тітушок», котрих зачинили в середині помешкання. На жаль, як викликав правоохоронці, то вони не допомогли, тільки розвели руками, мовляв потрібно все вирішувати через суд. І не надали мені доступу до квартири. А там знаходяться мої військові речі: зимова форма, взуття, броня, РПС та й банально – ліки, шкарпетки, термобілизна тощо. І я не можу їх забрати. А мені треба після 16-го повертатися в Авдіївку», – каже військовослужбовець.

За його словами, він і до цього часу не може повірити в те, що із ним могла так вчинити його близька людина. Хоча вони і мешкали чотири роки окремо, проте все ж продовжували спілкуватися, а його постійним місцем проживання була саме ця квартира. Федір придбав її за власні кошти:

«Зараз у чинної дружини достатньо зв’язків, аби закон був на її стороні. Вона використовувала і чорних нотаріусів, і «тітушок», і адвокатів, котрі чергували тут та не давали мені потрапити до помешкання. І це виходить, що тепер і мені треба наймати адвокатів, звертатися до суду, що понесе величезні матеріальні втрати. І ця ситуація може затягтися на роки… Звісно, сподіваюся, що я повернуюся із фронту живим. Але точно не хочу жити тоді в коридорі, як ось недавно спробував. Чергував тут майже півтори доби. Спав прямо біля дверей. І ті «тітушки», які фактично діти (17 і 22 роки) самі попросилися, щоб їх визволили, бо не було їм, що навіть їсти, бо зачинили без жодних умов. Просто використали. Вони навіть не змогли потім пояснити слідчо-оперативній групі, яка все ж таки приїхала та відчинила квартиру, чому там перебували…».

Військовослужбовець Федір Кубасов у той момент лише зміг на якусь мить оглянути помешкання, виявивши, що в нього зникли ще й особисті кошти – понад 5 тисяч доларів. 

Наразі чоловік написав відповідні заяви до правоохоронних органів щодо ситуації із квартирою й зниклої суми коштів та сподівається на відповідні слідчі дії. 

Більш детальніше про інцидент Федір Кубасов розповів у нашій програмі «Резонас». 

До речі, редакція ІА «Оперативна Україна інфо» тримає цю ситуацію на своєму контролі. 

Також ми залишаємо можливість Єлизаветі Птиці висловити на шпальтах нашого видання свою позицію щодо даного інциденту.

Читайте також: Макс ван Форсайд розповів про написання та презентацію казки «Подорож Україною та чарівний дракон»

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Фото, відео: Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *