Головна Сторінка » У прес-центрі “Інтерфакс-Україна” відбудеться дискусія на тему “ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”: досягнення та перспективи діяльності нового менеджменту”

У прес-центрі “Інтерфакс-Україна” відбудеться дискусія на тему “ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”: досягнення та перспективи діяльності нового менеджменту”

0

У четвер, 12 жовтня, о 15:00 у прес-центрі інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” розпочнеться дискусія на тему “ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”: досягнення та перспективи діяльності нового менеджменту”.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Учасники:

президент Національного експертно-будівельного альянсу України, голова наглядової ради ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”, будівельний експерт, громадський діяч Віктор Лещинський;

голова правління ДАТ “Будівельна компанія “Укрбуд”  Андрій Ільїн;

теле- і радіоведучий (модератор) Роман Коляда.

Трансляція прес-конференції буде доступна на YouTube-каналі агентства “Інтерфакс-Україна”.

Читайте також: Керівництво «УКРБУД» провело зустріч із великою турецькою компанією «Азалтін» щодо плідної співпраці підприємств

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *