Головна Сторінка » У Києві проведуть Першу міжнародну премію 2024 “Business Gravity. TOP-100”

У Києві проведуть Першу міжнародну премію 2024 “Business Gravity. TOP-100”

0

24 січня о 16:00 у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться Перша щорічна Міжнародна бізнес-премія “Business Gravity 2024. TOP-100”!

Про це повідомляєPravda NEWS.


У межах заходу відзначать нагородами лідерів економічної незламності нашої країни, які дійсно зробили вагомі внески у трансформацію та модернізацію бізнесу України заради відродження країни

Ведучий: Юрій Горбунов та Лілія Ріпка.
На гостей очікує концерт відомих українських виконавців: Олена Тополя, Влад Дарвін, СолоХа, Софія та Маруся Нерсесян, Максим Бородін, Люся Кава, RAZO, Сергій Мироненко, Анна Крівець, Dima Prokopov, DJ Starkov.

Під час заходу відбудеться благодійний аукціон. ГО FENIX CHARITY опікується дітьми з центрів «ЯМаріуполь.Київ», які наразі потребують гуманітарної та медичної реабілітації.

«ЯМаріуполь» – це  масштабний проєкт, де маріупольці працюють для маріупольців та надають всіляку допомогу тим, хто був змушений покинути рідні домівки.

У центрах «ЯМаріуполь.Київ» надають гуманітарну, медичну, психологічну та юридичну допомогу, функціонує дитяча кімната та працює побутовий центр.

Формат: захід закритого типу з презентацією платформ бізнесу різних векторів діяльності та успішних стартапів 2024 року. Будуть відзначені спеціальними нагородами досягнення українських та міжнародних компаній.

Концертна програма та благодійний аукціон.

Міжнародний благодійний захід, організаторами якого є ГО FENIX CHARITY створений для справжніх патріотів нашої незламної країни, підприємців та лідерів різних векторів бізнесу “Business Gravity. TOP—100”.

Вхід по іменних запрошеннях.

Читайте також: Міла Кузнєцова розповіла, як живе із такими пишними формами та дала поради, як правильно підтримувати фізичну форму

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *