Головна Сторінка » У межах роботи молодіжної школи профспілкової молоді «Сила солідарності» відбулося навчання із розробки інформаційної кампанії (фото, відео)

У межах роботи молодіжної школи профспілкової молоді «Сила солідарності» відбулося навчання із розробки інформаційної кампанії (фото, відео)

0

Нещодавно в Ужгороді Профспілка працівників державних установ України провела молодіжну школу «Сила солідарності» за українсько-шведським проєктом «Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України».

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

У межах навчальної програми розглянули актуальні на сьогоднішній день питання: попоредження трудових спорів у колективі; профспілкова солідарність і чому це так важливо; особливості соціального діалогу в країнах Європейського союзу; нормативно- правове регулювання колективно- договірної роботи; основи колдоговірної роботи.

Крім того, учасники заходу вчилися розробляти інформаційну кампанію: теоретичним знанням та практичним аспектам.

Навчання для профспілчан провів Юрій Іванов, медіаексперт, засновник ІА  «Оперативна Україна інфо» .

Він розповів присутнім, як краще вести соцмережі, правильно писати прес-релізи, дав поради, як знімати невеличкі сторіси та відео, а також як їх можна монтувати навіть за допомогою смартфонів й ін.

Зокрема, поділився власним журналістським досвідом та як правильно комунікувати із представниками ЗМІ.

Далі всіх учасників заходу він поділив на п’ять груп, кожна із яких отримала практичне завдання: написати прес-реліз, зняти сторіс|ріалс, зробити пост у Фейсбук та Інстаграм, відзняти відео про захід та зробити відеопрезентацію профспілки.


Наступного дня команди презентували свої розроблені кампанії.


До речі, зі своїми завданнями вони впоралися на оцінку «відмінно»!

Активну участь в обговоренні взяв голова профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук.

Було інформативно, насичено, корисно та цікаво!


Читайте також: В Ужгороді відбулася презентація книги «Не припиняю мріяти й любити» Юрія Піжука (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов
Фото і відео: Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *