Головна Сторінка » У Києві запустили нову Медіашколу та розпочали набір на навчання

У Києві запустили нову Медіашколу та розпочали набір на навчання

0

Інформаційне агентство «Оперативна Україна інфо» та Всеукраїнське інтернет-видання Pravda NEWS запустили власну Медіашколу та розпочали набір на навчання. 

Про це повідомляє ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Якщо ви мрієте стати журналістами, фотографами та відеографами, то тепер у вас з’явилася можливість опанувати ці важливі та перспективні професії, отримавши теоретичний та практичний досвід. Для цього лише потрібно мати бажання та прийти до нас на навчання.

Наші видання є постійними медійними партнерами провідних громадських,  благодійних та культурних заходів, на яких ви теж побуваєте з нами та навчитеся роботи ексклюзивні репортажі та інтерв’ю із відомими та впливовими українцями.

За результатами навчання кожен учень отримає відповідний сертифікат, а найкращі випускники матимуть можливість стати частиною нашої дружньої творчої команди.

До речі, ми вже маємо першу ученицю нашої Медіашколи. Знайомтесь, Анастасія Шевцова. Разом до Перемоги!

Якщо вас зацікавила наша пропозиція, то чекаємо на зворотній зав’язок. Тел. для довідок: +3 8 096-626-35-64, а також можна писати на офіційну поштову скриньку: oukrinfo@ukr.net.

Читайте також: ІА «Оперативна Україна інфо» виповнилося два роки

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Засновник, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *