Головна Сторінка » У Києві Клінічний альянс МЄУ провів семінар для лікарів «MEDcompass: курс на інновації. Здоров’я чоловіка та жінки, що спільного?»

У Києві Клінічний альянс МЄУ провів семінар для лікарів «MEDcompass: курс на інновації. Здоров’я чоловіка та жінки, що спільного?»

0

У Києві Клінічний альянс МЄУ провів семінар для лікарів «MEDcompass: курс на інновації. Здоров’я чоловіка та жінки, що спільного?»

Днями в Києві Клінічний альянс Міжнародного європейського університету у співпраці з кампанією НьюВіво та Українською Асоціацією Міждисциплінарної медицини провели науково-практичний семінар БПР для лікарів «MEDcompass: курс на інновації. Здоров’я чоловіка та жінки, що спільного?».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами проректора Міжнародного європейського університету, професора, доктора медичних наук Світлани Доан, випуск освітнього проекту MEDcompass взяв курс на гендерні відмінності серцево-судинних захворювань та на причини втрати контролю над сечовипусканням. У фокусі заходу інноваційні напрями ведення дорослих пацієнтів з акне і себорейним дерматитом:

Світлана Доан

«Величезна насолода і щастя бути в колі надзвичайних експертів і цікавих особистостей – к.мед.н., доцента Богдана Джурана (Дієво – центр хірургічних рішень), Діани Аль Кадах (Універсум Клінік), Анни Халдєєвої (Дерм. Спейс клінік), Єрванда Маргаряна. Дуже цікаві презентації, практично спрямовані, з глибоким аналізом тематики і прекрасні, найкращі слухачі з масою запитань, з особливою вдячністю до експертів. Наталя Пінак, Євгеній Мусієнко, Богдан Лисяний– дбайливі організатори, що за кадром, надали чудову технічну підтримку. У такі моменти відчуваєш, що спілкування – найдорожчий скарб людини».

Семінар підготували для таких фахівців: лікарів сімейної практики – загальної медицини; гінекологів; урологів; дерматологів; алергологів; кардіологів; ендокринологів; імунологів та всіх зацікавлених у тематиці семінару.

Під час семінару обговорили:

– інноваційні напрями ведення дорослих пацієнтів з акне і себорейним дерматитом;
– групи ризику щодо акне у дорослих;

– гормональний дисбаланс як тригерний фактор акне у зрілому віці;

– сучасні підходи до профілактики та лікування себорейного  дерматиту;

– проблеми сечовипускання у чоловіків та жінок. Хто часто, а хто рідко?

– нововведення у встановленні причини втрати контролю сечовипускання;

– гендерні відмінності серцево-судинних захворювань;

– актуальні доказові дані щодо ранньої профілактики серцево-судинних захворювань.

За результатами проходження тестування учасники семінару отримають сертифікат 10 балів БПР, за більше 80% правильних відповідей на питання по тематиці лекцій.

Тести відкрили по завершенню заходу. Вони   доступні для проходження до кінця цього дня, 3 липня. Сертифікати відправлять протягом 14 робочих днів на електронні пошти, які вказані при реєстрації на захід.

Читайте також: Вийшов 4-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі професора, доктора медичних наук Світлани Доан

Як проходив тренінг з основ тактичної медицини в Києві (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу!

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *