Головна Сторінка » У Києві відбувся сольний концерт гурту «ТІК» (відео)

У Києві відбувся сольний концерт гурту «ТІК» (відео)

0

Нещодавно в Києві в ресторані Boho Yosai відбувся концерт українського гурту «ТІК». На ньому побували і кореспонденти ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Того вечора музиканти порадували глядачів як відомими хітами, так і новими патріотичними піснями, які народилися під час війни.

Із відомих композицій прозвучали такі: «Альона», «Не цілуй», «Біла хмара, чорна хмара», «Учителька», «Свєта» та інші.

Серед нових пісень, які увійшли до альбому «18+», були «Кацапи», «Журавлі» та ін.

У коментарі для «Оперативної України інфо» соліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк зазначив, що в новому альбомі є кілька сатиричних нарисів, тому що їхній колектив уже багато років всі сприймають як найсвятковіший гурт України:

«Ми про це не забули. Декому нагадали, де їхнє місце. Тут йдеться про тих гадів, які залізли на нашу землю, які заважають нам весь час жити та насолоджуватися життям. Є філософські роздуми про те, що надихало на філософські думки довгими сумними вечорами під час повномасштабного вторгнення. Довго не буду розказувати, краще самі послухайте! Ми будемо дуже вдячні вам за вашу зворотну відповідь, за вашу реакцію. Слухайте, будь ласка, альбом «18+», приходьте на наші концерти».
Директор, головний редактор ІА «Оперативна Україна інфо» Юрій Іванов та Віктор Бронюк.

Повну версію ексклюзивного інтерв’ю із солістом гурту «Тік» Віктором Бронюком опублікуємо у наступних матеріалах нашого видання.

Читайте також: Катерина Бужинська розповіла, як почала працювати із Михайлом Грицканом та про благодійні концерти задля допомоги ЗСУ

Дивіться також відео: Михайло Грицкан та Катерина Бужинська розповіли про благодійний концертний тур та спільну творчість

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов 

Фото і відео: Юрій Іванов, Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *