Головна Сторінка » У Києві відбувся дебютний показ колекції одягу “Жінки – квіти” творчого тандему дизайнерів Марини Дроги та Інги Лібеги (фото, відео)

У Києві відбувся дебютний показ колекції одягу “Жінки – квіти” творчого тандему дизайнерів Марини Дроги та Інги Лібеги (фото, відео)

0

Днями в Києві в Культурно-Просвітницькому центрі “Цінності” провели дебютний показ колекції одягу “Жінки – квіти” творчого тандему дизайнерів Марини Дроги та Інги Лібеги. Захід відбувся при партнерстві «Нової Спільноти України».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Саме у цей час нам не вистачає легкості, а коллекція “Жінки – квіти” стала нагадуванням усім нам, що треба жити, треба втілювати свої мрії! Найкращий час – зараз!

До заходу долучилися публічні особистості: Народна артистка України Оксана Білозір, Заслужена журналістка України, громадська діячка Марина Кінах, громадські діячки, засновниці «Нової спільноти України»: аромопсихолог Дарія Сан та психолог Анна Фесенко та ін.


За словами дизайнера одягу Марини Дроги, їхній проект присвячується жінкам, які з початком повномасштабної війни в Україні зіткнулися  з величезною кількістю нових викликів, однак вистояли та стали міцним тилом:

«Ми запросили долучитися до нашого проекту особливих, неймовірних, жінок, які керують цілими сферами, лікують, психологічно підтримують, волонтерять, знаходять гроші на зброю і спорядження, віддають свою кров та підтримують поранених. Кожна із них робить набагато більше, ніж уявляла, що може».

Дизайнер аксесуарів Інга Лібега зізнається, що саме у партнерстві із Мариною Дрогоюїм вдалося створити колекцію легкого, мʼякого та ніжного трикотажного одягу із чудовими аксесуарами:

«Ми продемонстрували, що цей одяг підійде до будь-якого розміру та віку. Створюючи прекрасне, далі доводимо усьому світу, що український народ – незламний, відчайдушний і навіть у темряві шукає промінь світла».










Інформаційна довідка:

Марина Дрога – дизайнер в’язаного одягу, волонтер. У лютому 2021 року заснувала  бренд в‘язаного одягу та аксесуарів MarinaDroga. Дизайнерка створює авторські вироби із високоякісної натуральної пряжі преміум класу. Філософія бренду – індивідуальний підхід до кожного клієнта. Можливість створення речі за вашими мірками. Обожнює працювати з кідмохером, створюючи невагомі речі, схожі на хмаринку. Павутинки завоювали серця дівчат в Україні та за її межами. Закінчила музичну та художню школи з відзнакою. За освітою філолог-перекладач з англійської мови (Університет ім. Шевченка) та бакалавр із менеджменту (університет місто Алчевськ, Луганська обл).

Серед досягнень: досвід роботи більше 20 років, співпрацює з шоурумами міста Києва.

З лютого 2022 року активно волонтерить. Плетіння сіток, кікімор, в’язання шкарпеток. На даний момент – це спеціальни шкарпетки для поранених. З 2023 року стає офіційним представником БФ «Теплі Обійми України», який опікується передвчасно народженими дітками «поспішайками». Це в’язання комфортерів з чистої вовни, завдяки яким прискорюється кровообіг у малечі. І допомога ЗСУ у всіх напрямках.

Інга Лібега – дизайнер прикрас та аксесуарів, зірковий стиліст, іміджмейкер.

Стилізувала зйомки українських зірок: І.Білик, О.Сумської, Д.Коляденко, В.Козловського, О.Бужинської, діви Монро, О.Добридневої та ін. Запрошений експерт зі стилю на телеканалах «Україна» та «Дім».

Створила авторський курс «Корекційні техніки в силі Plus Size». Другий напрямок її творчої діяльності – дизайнер концептуальних прикрас бренду “LI’C”, зі шкіри та металу. Ще робить трендові і популярні у українських жінок, квіти-чокери і квіти-броші.

Прикраси «LIC»  продаються у шоу-румах українських дизайнерів та на маркеті «Всі свої». Часто вони беруть участь у зйомках для зірок шоу-бізнесу та селебріті.

За освітою: закінчила Шведську школу стилю та Першу українську fashion-школу “Майстерня Моди”.

Читайте також: У Києві на благодійному концерті «V.I.P Тернопіль» зібрали 235 000 грн на ЗСУ

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Євген Несін, Максим Древаль

Відео: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *