Головна Сторінка » Ада Роговцева відзначила 86-річчя на сцені та розповіла, куди відвозить подаровані квіти (фото, відео)

Ада Роговцева відзначила 86-річчя на сцені та розповіла, куди відвозить подаровані квіти (фото, відео)

0

Нещодавно Герой України, Народна артистка України Ада Роговцева відсвяткувала свій День народження — їй виповнилося 86 років. Уже три роки поспіль вона відзначає своє свято в театрі та грає виставу в Жовтневому палаці.

Кореспонденти «Оперативної України інфо» та Pravda NEWS теж побували на виставі «Схоже на щастя» та привітали Аду Роговцеву із її народинами.

Того дня у Жовтневому палаці був аншлаг. Люди прийшли привітати улюблену українську актрису і насолодитися її неперевершеною грою на сцені.

Під час вистави була повітряна тривога, тож довелося спускатися у сховище, однак після її завершення майже всі глядачі повернулися і продовжили отримувати неймовірне задоволення від дійства на сцені.

Наприкінці вечора публіка довго стоячи аплодувала Аді Миколаївні та вигукувала «Браво».

У відповідь актриса виголосила промову зі сцени:

«За що мені така радість у такий вечір? Я прожила, страшно сказати, 86 років. Я знала ту війну, тепер я знаю цю війну. Коли сьогодні почалася ця біда з тривогою, у мене це викликає лише сумну посмішку. Це не важко, їм там важко. Не можна нам жити тільки святами, нам потрібно зрозуміти, що наші діти, брати, чоловіки, батьки, онуки віддають своє життя. Давайте будемо їх любити, не всім серцем, а всіма нашими серцями, кожну хвилину, щоб наблизити їхнє повернення живими і здоровими. Промови не готувала. Ваше «Вітаємо!» на весь Жовтневий, яке тривало і тривало, вимагало негайної подяки! За ваші очі в повний зал! За змогу грати для вас! За те, що ми не в концтаборі! За ваші «квіткові» конверти для «Дрібного сузір’ячка», за живі квіти, яких все ж було море і — пробачте, ближче до ночі ми привезли їх до Стіни. Я ще раз дякую кожному, хто привітав мене! Дякую рідним Збройним силам за щемні привітання! Дякую Богові, ви всі у мене є!».


Після вистави на Аду Роговцеву чекали рідні, близькі, друзі та знайомі, аби розділити із нею свято.



Працівникам редакції ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS особисто вдалося привітати улюбленицю мільйонів та побажати їй якомога довше всіх нас радувати своїм  талантом. І запевнити, що з такою берегинею України ми обов’язково переможемо ворога!

І як же було приємно, коли Ада Миколаївна погодилася на ексклюзивне відеоінтерв’ю для нашого видання. Його вже зовсім скоро опублікуємо у наступному матеріалі.

Читайте також: У Києві на благодійному концерті «V.I.P Тернопіль» зібрали 235 000 грн на ЗСУ

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото, відео: Юрій Іванов, Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *