Головна Сторінка » У Києві провели виставку-форум SECURITY 2.0. (фото)

У Києві провели виставку-форум SECURITY 2.0. (фото)

0

4-5 жовтня у Києві проходила виставка- форум SECURITY 2.0. Захід присвятили різним аспектам, які мають покращити безпеку в нашій країні. До нього долучився і голова БО «БФ «Перший фонд відновлення України» Роман Пальчиков.

Про це повідомляє Pravda NEWS.


За словами Романа Пальчикова, ця виставка стала чудовим майданчиком для демонстрації та ознайомлення із новітніми розробками і технологіями; для зустрічі провідних компаній та фахівців індустрії безпеки; майбутнього розвитку служб швидкого реагування, транскордонного співробітництва; захисту критичної інфраструктури; майбутнього міського середовища; захисту цифрових активів.


 


Форумні напрямки: безпечна країна; обладнання, споруди та системи захисту життя; розмінування територій України; сучасні технології та обладнання.

До речі, 5 жовтня на Форумі приділили особливу увагу саме питанням гуманітарного розміннування.

«Такі заходи допомагають бізнесу і державі встановлювати нові контакти в пошуку оптимальних рішень, що нині гостро стоять перед багатьма підприємствами і компаніями, розвитку сучасних систем безпеки. Було б добре, щоб подібні форуми проходили на постійній основі, адже проблема розмінування – це дуже болюча для нашої країни проблема, яка потребує комплексного вирішення. На самій виставці було багато представлено виробників продукції, яка дозволяє розміновувати території, а також і механізовані комплекси, які цей процес пришвидшуватимуть. Закрема, представлені і певні вітчизняні оператори, які працюють на цьому ринку»,- зазначив голова БО «БФ «Перший фонд відновлення України».

Роман Пальчиков вкотре підкреслив, що тільки вітчизняні оператори зможуть докорінно змінити дану ситуацію із замінуванням, адже саме вони зацікавлені працювати якомога якісніше, аби пришвидшити очищення наших українських земель.

Читайте також: «Перший фонд відновлення України» підписав меморандум про співпрацю із Хмельницькою ОВА

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *