Головна Сторінка » У Києві провели Всеукраїнський благодійний захід, аби придбати медобладнання для лікування тяжкохворих дітей

У Києві провели Всеукраїнський благодійний захід, аби придбати медобладнання для лікування тяжкохворих дітей

0

У Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся Всеукраїнський благодійний захід під егідою Громадської організації FENIX CHARITY, аби придбати медобладнання для лікування дітей. Зокрема, на ньому нагородили відзнаками тих, хто своєю працею допомагає пришвидшувати довгоочікувану Перемогу.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Захід розпочався із встановлення рекорду, який зафіксували представники Національного Реєстру Рекордів України Валентин Щербачов та Лана Ветрова.

Рекорд України таки встановили в номінації: “Наймасовіше виконання дитячим хором пісні про мир в Україні». Наталія Валевська в ексклюзивному золотому платті з крилами від One Luxy Shop в образі Фенікса разом зі 120 дітьми з ART MUSIC SCHOOL «ZABAVA» та Candy dance studio виконали пісню «Мир над Україною».

Своїми виступами захід підтримали зіркові волонтери: Ірина Федишин, TAYANNA, ALEKSEEV, Наталія Валевська, Diana Gloster, Михайло Грицкан, Alena Omargalieva, SANSA, Люся Кава, DJ STARKOV, Софія Єгорова, гурт SESTRA& BITZ, ULIANA ROYCE, Сергій Мироненко.




Ведучі благодійного вечора: Ольга Сумська та Андрій Джеджула.

ГО «FENIX CHARITY» об’єднала всіх заради реалізації спільної цілі — збору коштів на обладнання для Міської дитячої лікарні № 5 міста Харкова, де отримують медичну допомогу 180 дітей із фізичними та психологічними вадами внаслідок війни та діти сироти. Гроші, які зібрали на благодійному аукціоні, передадуть цій лікарні. Насамперед, допомогу спрямують на закупівлю необхідного медичного обладнання для тяжкохворих дітей.

У цей вечір відбулося висвітлення найважливіших благодійних ініціатив та практик у всіх напрямках благодійності по всій країні, підтримка та визнання заслуг людей, готових до самопожертви та волонтерства, створення умов та популяризації ефективної та дієвої благодіѝної діяльності під час війни в Україні.


Відзнаками за благодійну діяльність нагородили громадські організації, волонтери, артисти, дизайнери, представники бізнесу та ін.

«У цей вечір до нас долучилися українські зірки, благодійники, волонтерські та громадські організації, ЗМІ, щоб об’єднатися заради допомоги. Така підтримка надихає робити ще більше добрих справ. Не втомлюйтеся підтримувати благодійні проєкти та збори, постійно донатити. Це наближає нас до Перемоги!” — промовила засновниця ГО «FENIX CHARITY» та організаторка благодійного заходу Марина Філіпенко.

Особлива подяка за участь у благодійному аукціоні та підтримку благодійних ініціатив БФ Олександра Пашка, БО «Благодійний Фонд Віктора Лещинського», Тимофію Єрмолаєву та “ELITE DENTAL”,  ГО “Лікарський фронт”, CALM clinic, Аліні Поліщук та ONE LUXY SHOP, Юрію Гордієнко, Юлії Левицькій, Олені Брєєвій, Vodafone.

Партнери: ГО «Лікарський фронт», БФ Олександра Пашка, БФ «Віктора Лещинського», Premier FOOD, MR. Grill, Zarina, Shop VO labs by Vinyarskaya, One Luxy Shop, Divo Voda, My safety friends, Staritsky & Levitsky, Distil.No9, Goldtex, Міжнародна академія захисту прав людини, Національний Експертно-будівельний Альянс України, Calm clinic, Wir Helfen Ukraine (БО “Благодійний Фонд Ірини Коломієць “Добрі Справи”), Felicita design boutique, Elite Dental, Studio Leon.

Медійними партнерами виступили: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

У наступному матеріалі ми опублікуємо наш відеорепортаж із цього  чудового заходу.

Читайте також: Учасники українського рок-гурту «Брати Гадюкіни» розповіли про благодійний концертний тур та співпрацю із Сергієм Жаданом

Дивіться також відео: У Києві в СЗШ № 243 відбувся патріотичний флешмоб «Діти за мир»

Вийшов 8-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі екстрасенса Хаяла Алекперова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото, відео: Максим Древаль, Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *