Головна Сторінка » У Києві провели свято «Mama Special 2023» для матерів, які виховують дітей із інвалідністю

У Києві провели свято «Mama Special 2023» для матерів, які виховують дітей із інвалідністю

0

Днями в готельно-ресторанному комплексі «Софіївський Посад» БФ «Мрію жити» організував неймовірний урочистий захід «Mama Special 2023» на честь матерів, які виховують дітей із інвалідністю. Його підтримала і команда БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

У вирі емоцій, щасливих посмішок, музичних виступів та за участі артистів і дітей, аніматорів, із сюрпризами від організаторів та партнерів, Героїчні матусі і їх дітки стали учасниками fashion-показу та відчули себе справжніми зірками і королевами неймовірного свята «Mama Special 2023».

На святі також пройшла офіційна церемонія нагородження, усі учасники отримали дипломи, іменні статуетки, подарунки.

Свої нагороди отримали Героїчні матері: Валентина Білоцька, Єлизавета Голуб, Людмила Кулинко, Катерина Самодєлко, Євгенія Самсонова, Ольга Гумен, Юлія Седнева, Катерина Чікіш, Надія Цимбалюк, Алла Бевзюк, Марина Фетісова,Олена Тимченко, Вікторія Черненко, Наталія Приходько та Олена Демір.

Гостями події стали найвідоміші представники різних сфер діяльності: політики, бізнесмени, меценати, представники партнерів, громадські діячі, журналісти, фотографи, оператори та ін.



За словами голови БФ «Мрію жити» Ірини Поповської, цей проект покликаний привернути увагу до проблем, пов’язаних із інвалідністю та жіночою стійкістю, а також, щоб створити спільноту, де жінки можуть отримати підтримку одна від одної:

«Ми сподіваємось на розуміння всіх і кожного, готові говорити, сприяти, діяти і «оббивати пороги», щоб допомогти нашим підопічним. Наша мрія – вийти на такий рівень, коли кожен, хто попросить нашої підтримки та допомоги, міг би блискавично її отримати, не чекаючи на слушний момент чи чергові надходження на рахунки Фонду. Дякуємо кожному, хто долучився до організації свята «Mama Special 2023», відвідав, написав про нас, допоміг морально і фінансово».

Усіх присутніх радували своїми виступами артисти: дует ANNA MARIA, співак Andre Kriche, співачка Валерія Охтирчанка, співачка Gayara, співачка DIMARIA.


У межах заходу «Mama special 2023» відбулася чудова експрес-виставка художніх робіт «До Перемоги!» 13-річного художника-абстракціоніста Данила Ноздрі.

До уваги присутніх представили яскраві, сповнені оптимізмом роботи, серед яких були картини з циклу «Важкий шлях до Перемоги», «Червона калина – Україна переможе!», «Військова маскувальна сітка». Особливо всіх вразило полотно «Херсон».


До речі, саме його напередодні Данило вирішив подарувати Херсонському обласному художньому музею імені  Олексія Шовкуненка, чия колекція торік нахабно розграбована російськими загарбниками.

Медійними партнерами заходу виступили: ІА «Оперативна Україна інфо»та Всеукраїнське інтернет-видання Pravda NEWS.

Читайте також: Тетяна Песик розповіла, чому не виїхала за кордон та скільки зібрали коштів із командою для ЗСУ

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Максим Древаль

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *