Головна Сторінка » У Києві провели гала-вечерю із благодійним аукціоном UNBREAKABLE UKRAINE (фото)

У Києві провели гала-вечерю із благодійним аукціоном UNBREAKABLE UKRAINE (фото)

0

Історія про солідарність і доброту розгорнулася в розкішних стінах Fairmont Grand Hotel у Києві. Захід UNBREAKABLE UKRAINE пройшов у вигляді вишуканої гала-вечері та хвилюючого концерту, де на сцені виступили найяскравіші зірки української естради, зібрав під своїм дахом не тільки бізнес-еліту, а й героїв доброчинності, керівників великого бізнесу, представників міжнародних компаній, а також доблесних працівників благодійних фондів і почесних членів посольств.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Мета заходу  – висловити глибоку вдячність іноземним союзникам, які вклали своє серце і ресурси в підтримку нашої країни в складні дні війни.

Його організували Благодійний Фонд “Формат 20”, Громадська організація “КримUA”, Ukraine 2.0 та Український Центр Міжнародного Партнерства.

Концерт підтримали футбольний клуб “Маестро”, Міжнародна Асоціація Волонтерів та Переселенців, SIC Global, а також Громадська Організація “Місто сили”.

Цього вечора на сцені ми побачили надихаючих спікерів та ведучих – Павла Шилька, продюсера музичної премії YUNA та Анатолія Полковнікова, голову Українського Центру Міжнародного Партнерства. Їхні слова звучали як гімн єдності та допомозі, віддзеркаливши дух прийдешнього вечора.

Музичною концепцією благодійного заходу UNBREAKABLE UKRAINE стали  “Незламні пісні України”, які торкнулися кожного серця.

На сцені прозвучали твори, що отримали визнання на останній церемонії нагородження YUNA, а також відомі хіти світової сцени, які підтримали нашу країну в нелегкі часи.


Виконавці цих шедеврів – відомі українські артисти: Діма Лібра, Марта Адамчук, Василь Логай, Алекс Пікман. Вони зробили цей вечір особливим.

Під час заходу провели благодійний аукціон. Серед лотів, наданих благодійними організаціями, можна було побачити: військові артефакти, витвори мистецтва, чудові картини українських художників і меморіабілії: фотографію з автографом Ольги Харлан, поштову марку з підписом Залужного, і навіть прапор України з автографом Буданова.


Аукціон супроводжувала дружня атмосфера, а середня ціна кожного лота перевищила 40 тисяч гривень. Організатори з ентузіазмом розповідали про те, як зібрані кошти спрямують на підтримку різноманітних благодійних ініціатив, включно з придбанням цифрового гістологічного сканера для дитячого онкологічного центру та програми, спрямовані на підтримку ветеранів і переселенців.

Також на заході експонувалися художні полотна української художниці Анни Кашуки, які вона із радістю віддала в якості лотів на благодійні цілі.

За словами голови Українського Центру Міжнародного Партнерства Анатолія Полковнікова, це лише початок захопливої епопеї із запланованих концертів-аукціонів, які будуть проведені до кінця року:

«Чергові заходи очікуються в Лондоні, Маямі, Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Чикаго, Ванкувері, Торонто, Сіднеї, Токіо та Сеулі. Наші герої не зупиняються, прагнучи об’єднати серця і сили заради благородної мети».

Читайте також: У Києві провели свято «Mama Special 2023» для матерів, які виховують дітей із інвалідністю

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Чередніченко 

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *