Головна Сторінка » У Києві провели ІІ Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу у воєнний час! Хто мій безпечний друг?»

У Києві провели ІІ Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу у воєнний час! Хто мій безпечний друг?»

0

4 травня у Києві в Міжнародний день протидії булінгу (День боротьби з цькуванням) в Boho Yosai під егідою Київської міської ради провели ІІ Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу у воєнний час! Хто мій безпечний друг?».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Організаторами цього заходу виступили постійна комісія Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту, ГО «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! «Мої безпечні друзі» та ГО Fenix Charity. Співорганізаторами стали Центр «Адвокат дитини» Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України та Національна академія внутрішніх справ.

Захід розпочався зі встановлення рекорду України — «Наймасовіше об’єднання суб’єктів з протидії булінгу в різних сферах діяльності», який зафіксувала керівниця Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

За словами виконавчого директора ГО «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! «Мої безпечні друзі» Ігора Буранова,основна мета форуму – це привернути увагу до проблеми булінгу, поділитися досвідом у боротьбі із цим негативним суспільним явищем та об’єднати навколо цієї проблеми:

«Я дуже хочу, щоб ця справа не була латентною, щоб діти і батьки не боялися звертатися за допомогою вирішувати цю проблему. Адже наразі із 10 матерів, які звертаються, лише одна наважується писати заяву. Крім того, в цей день за підтримки Київської міської ради ми зібрали всіх найкращих, аби подякувати кожному за його діяльність у цьому напрямку та відзначити нагородами кращих суб’єктів з протидії булінгу 2019-2022 років у різних номінаціях».

«До Форуму приєдналися громадські діячі, благодійні фонди, зіркові волонтери. Захід відбувся за підтримки уповноваженого представника Офісу Президента України, Верховної Ради України, КМДА, міністерств, відомств та закладів освіти. Усі ми розуміли, що для протидії булінгу та насильству нам всім необхідно об’єднуватися та працювати разом. І тільки так ми зможемо подолати це негативне явище»,- зазначила засновниця ГО FENIX CHARITY Марина Філіпенко.

Ведучими заходу стали Народна артистка України Ольга Сумська і український актор театру та кіно Віталій Борисюк.

У програмі Форуму були виступи фахових суб’єктів з протидії булінгу, урочиста церемонія нагородження, вебінар для керівників та психологів навчальних закладів освіти.

Також захід підтримали своїми виступами артисти: Міла Нітіч, Люса Кава, дует ANNA MARIA, Віталій Борисюк, Софія Єгорова, дует BITZ, Софія НЕРСЕСЯН та Надія Васіна.


Форум відбувся за участі профільних міністерств та відомств, уповноважених представників органів державної влади та місцевого самоврядування, постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту, Департаменту освіти і науки КМДА, представників закладів освіти та громадськості.



Читайте також: У Києві провели Всеукраїнський благодійний захід, аби придбати медобладнання для лікування тяжкохворих дітей (фото, відео)

Учасники українського рок-гурту «Брати Гадюкіни» розповіли про благодійний концертний тур та співпрацю із Сергієм Жаданом

Дивіться також відео: У Києві в СЗШ № 243 відбувся патріотичний флешмоб «Діти за мир»

Вийшов 8-й випуск проекту «Коли закінчиться війна?» за участі екстрасенса Хаяла Алекперова (відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Юрій Чередніченко

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *