Головна Сторінка » У Києві провели благодійний проєкт «Різдвяна Хустка Перемоги» (фото)

У Києві провели благодійний проєкт «Різдвяна Хустка Перемоги» (фото)

0

У Києві в художній галереї «Митець» провели четверту частину благодійого проєкту «Різдвяна Хустка Перемоги від Міжнародної корпорації «Зоряні мости» та при підтримці Міжнародного Клубу Успішних Жінок Києва. Під час заходу збирали донати для ЗСУ.

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо та Pravda NEWS.

Для присутніх організатори вже традиційно підготували насичену програму: виставку картин із зображеннями учасниць проєкту в хустках; виставку сучасних українських митців (живопис, графіка, кераміка); виступи відомих виконавців; welcome drink та солодощі й ін.


За словами президента Міжнародної корпорації «Зоряні мости» Жанни Тетьори,  нація сильна тоді, коли цінує та підтримує традиції своїх поколінь в історії, культурі та побуті. Сьогодні, як ніколи, ми пишаємось своїм минулим та вдячні героям-воїнам за сьогодення. Дякуючи їм, ми можемо продовжувати наше життя:

«Витоки народних святкувань Різдва сягають корінням далеких дохристиянських часів. Перед Різдвом ми звертаємось до наших прадідів за допомогою в упорядкуванні земного буття, особливо в важкі часи навали ворогів. Адже загальна сила молитв збільшується стократно, а дух Різдва сприяє світлим та чистим сподіванням, засвічуючи віконце нашої душі. Віримо, що в Різдвяні дні наші бажання мають магічну силу. Тож, збираючись разом, прискорюємо очищення нашої землі від загарбників та страждань, обʼєднуючи непереборну силу захисту українських берегинь».

Також вона додала, що кожного разу проєкт набуває усе більших і більших обертів. Тому п’ята «Хустка Перемоги» обов’язково відбудеться вже навесні. І сподіваємося, що вона вже буде переможною!

Голова Міжнародного Клубу Успішних Жінок у м. Києві, громадська діячка Лілія Олійник зазначає, що такі проєкти отримують Боже благословіння, адже в нас – найгарніші та найсильніші жінки та й вся нація має потужну силу духу. А такі проєкти об’єднують не тільки в культурному плані, а ще й приносять користь, адже допомагаємо нашим хлопцям із ЗСУ:

«Саме ця «Хустка Перемоги» особлива, адже вона присвячена Різдву. Ми підготували тематичну святкову програму із вертепом, колядками та щедрівками. Це все хоч трішки додає настрою та атмосфери для учасників заходу в цей нелегкий час. Також під час заходу зберемо кошти на подарунки для наших військових на свята».

У благодійному проєкті «Різдвяна Хустка Перемоги» традиційно беруть участь українські жінки-берегині, які вірять у Перемогу воїнів-Героїв, що боронять нашу землю, і роблять усе можливе для її прискорення серед них: Марина Кінах, Юлія Ярмоленко, Людмила Станіславенко, Олена Болотнікова, Людмила Бірюкова, Наталія Каплун, Анна Коршунова, Жанна Тетьора, Лілія Олійник, Наталія Колодненко, Людмила Горбатюк, Лідія Алагірова, Анна Ковальчук-Козлова, Світлана Смірнова, Анна Фесенко, Валентина Горбенко, Світлана Мирвода, Лариса Ванєєва, Скочеляс Наталія; Світлана Вишиванюк, Яна Байдукова, Ганна Риженко, Світлана Стародуб, Наталія Роянова-Кацан, Олена Кривенко, Валентина Карпова, Наталія Теницька, Людмила Рудь, Ольга Вовк та Ніна Саламатова.

До святкової програми  долучилися: студія “Мальви” та Народний колектив України, дизайн-студія «ART elь moda” Сумського ОЦПО та РТМ колектив незламних жінок нескореної Сумщини із привітальною композицією «Вертеп” та зразковий театр мод «VYSHYVANKA» (м.Городище Черкаської обл) під керівництвом Людмили Дорошенко. Вони підготували номер із різдвяним атрибутами: дідухом, кутею, ангеламом зі свічечкою в руках. Також пригостили всіх присутніх унікальною стравою «Городищенські шпачки».




Далі відбулася презентація книги  “Великописарівщина поетична» від Людмили Бірюкової, голови Великописарівської громади. Ця збірка – перша із серії «Тут починається Україна”. До речі, ця жінка зробила, усе можливе і не можливе, аби захистити кордони України, адже їхній населений пункт межує із самою рф.

Також на заході презентували календар про військових та етнокалендар від Студії “Мальва”.

Для присутніх заспівали: Світлана Мирвода – співачка, бандуристка, артволонтер, яка з 2014 року їздила на передову з концертами, володарка Гран-прі міжнародного фестивалю в Італії, Народна артистка України; Софія Єгорова – співачка, яка за останній рік дала більше 250 благодійних виступів для військових, переселенців, цивільних та відвідувачів лікарні Охмадит у різних куточках України. Софія активно підтримує соціальні та благодійні проєкти, заради наближення Перемоги України, зірковий експерт шоу «Співають всі» та учасниця багатьох телевізійних программ, володарка більше 100 Гран-прі на Міжнародних конкурсах-фестивалях; Валерія Охтирчанка – українська співачка, поетеса, композитор, військовий перекладач. Переможиця більше десяти міжнародних музичних кінофестивалів із відеокліпом “World, we need peace” («Світ нам потрібен мир»).


Також Юлія Сак – Заслужена артиска естрадного мистецтва України, актриса, кінорежисер, поетеса, художниця, засновниця каналу «Зірка Фенікса ТБ», автор та ведуча програми «Божий Дар» прочитала авторські вірші.

Цього разу обличчям проєкту стала Анна Фесенко – справжня україночка, чарівна жінка, прекрасна мама та професійний психолог, ведуча терапевтичних груп, доповідач наукових конференцій, співзасновниця “Нова спільнота України”, медійний експерт та номінант багатьох премій.

Ведучою заходу традиційно була Ольга Вороніна, ведуча Стильного Радіо «Перець ФМ», волонтер, золотий рекламний бренд-войс України.

Партнер проекту:

Партнер солодощів: компанія «Київський БКК»- провідний національний виробник кондитерських виробів- тортів та тістечок.

Винний партнер: WINE EGOIST – Винний Концепт, м.Київ.

Також фінансову допомогу для проекту надала Людмила Горбенко.

Медійні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Уже на наступний день президент Міжнародної корпорації «Зоряні мости» Жанна Тетьора передала для наших бійців смаколики. Це за кошти, які зібрали на цьому благодійному проєкті.

 

Відповідь від наших Захисників прийшла миттєво:

«Ми Вам душевно і сердечно дякуємо, і ми все зробимо задля нашої Перемоги в 2024 році. Слава Україні!».

Відеорепортаж із цього заходу опублікуємо в наступному матеріалі на сайті ІА «Оперативна Україна інфо».

Читайте також:
У Києві провели третю частину благодійного осіннього фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото)

 У Києві провели другу частину благодійного весняного фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото, відео)

У Києві відбулося відкриття першої частини благодійного різдвяного фотопроєкту «Хустка Перемоги» (фото, відео)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Фото: Євгеній Несін, Юрій Чередніченко, Ксенія Байрачна, Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *