Головна Сторінка » У Києві проведуть Першу щорічну Міжнародну бізнес-премію 2023 “Business Gravity. TOP—100”

У Києві проведуть Першу щорічну Міжнародну бізнес-премію 2023 “Business Gravity. TOP—100”

0

12 грудня о 16:00 у Києві у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться Перша щорічна Міжнародна бізнес-премія 2023 для справжніх патріотів нашої незламної країни, підприємців та лідерів різних векторів бізнесу “Business Gravity. TOP—100”. Її організовує Громадська організація FENIX CHARITY.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

У межах заходу відзначать нагородами лідерів економічної незламності нашої країни, які дійсно зробили вагомі внески у трансформацію та модернізацію бізнесу України, які невпинно розвиваються та залучають українських та європейських фахівців для створення стабільного бізнес середовища у нашій країні.

За словами організаторів, вони прагнуть об’єднати меценатів, бізнес, бізнес-організації, компанії заради однієї цілі – Перемоги та мирного неба для наших дітей. Україна відродиться з вогню тільки завдяки спільній роботі та підтримці один одного.

А також усіх нескорених постатей, які з душею та чистим серцем допомогають нашій країні, невпинно відстоюють незламність та проявили себе, як справжні патріоти, що показали за 2 роки свою активну роботу та благодійну діяльність задля спільної нашої Перемоги!

«Business Gravity. TOP—100» – це новий погляд у майбутнє нашої країни, розвиток бізнесу та економічна співпрац задля Перемоги та Відродження нової України. Приєднуйтесь до потужної бізнес-платформи підприємців, де разом ми здатні досягти набагато більше, ніж кожен із нас окремо.

Захід націлений на підтримку сімей загиблих, їх дітей та полонених бійців. Разом ми міцніші за сталь і разом ми можемо вплинути на подальші долі, тимчасово позбавлених волі українських бійців, підтримати їх родини і допомогти реанімувати ментальне здоров’я дітей! Особливо діти Маріуполя наразі потребують гуманітарної, медичної та психологічної реабілітації! Це діти-сироти та діти, які отримали важкі фізичні та психологічні травми.

Ведучі заходу: Юрій Горбунов, RAZO та Лілія Ріпка.

Концертна ж програма за участі міжнародних та українських артистів подарує всім присутнім незабутні емоції. 

Лише об’єднавшись ми стаємо тою непереможною силою, яка веде нас до неминучої Перемоги!

Інформаційні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Довідки для участі у заході за телефоном: +38 /067/ 409 73 50 (Марина Філіпенко, HEAD OF NGO FENIX CHARITY).

Читайте також: У Києві провели офіційну церемонію нагородження у межах проєкту «Лавр незламності українців» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *