Головна Сторінка » У Києві проведуть концерт та нагородження головних хітів року “Новорічна музична платформа”

У Києві проведуть концерт та нагородження головних хітів року “Новорічна музична платформа”

0

24 листопада у Києві в МЦКМ “Жовтневий палац” відбудеться концерт “Новорічна музична платформа”. В цей вечір прозвучать пісні, які наразі вважаються найкращими та найпопулярнішими в Україні.

Про це повідомляє Pravda NEWS.

Для глядачів виступлять такі артисти: Оля Полякова, MONATIK, DISCOMAN, POSITIFF, TAYANNA, GENA VITER, MELOVIN, ALEKSEEV, KADNAY, Іво Бобул, Віталій Козловський, IVAN NAVI, Амадор Лопес, SHUMEI, CHEEV, PARFENIUK, 100Лиця, Максим Бородін, Маша Кондратенко та інші зіркові гості. 

 Щорічна премія “Новорічна музична платформа” готується назвати своїх переможців. Завдячуючи Збройним Силам України, ми маємо змогу жити, любити і творити. Українські виконавці останні вже майже два роки виконують одразу кілька функцій: підтримують бойовий дух наших військових на фронті та цивільних у тилу, а також збирають гроші на потреби ЗСУ. Разом із цим вони створюють нові пісні.

Організатори події анонсують кілька приємних сюрпризів для глядачів. Тож приходьте на концерт “Новорічна музична платформа” в Києві, купуйте квитки на сайті Kontramarka та у касах міста.

Читайте також: У Києві провели офіційну церемонію нагородження у межах проєкту «Лавр незламності українців» (фото)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *