Головна Сторінка » У Києві проведуть IV Загальнонаціональну премію року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна»

У Києві проведуть IV Загальнонаціональну премію року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна»

0

9 грудня о 17:00 у Києві в Fairmont Grand Hotel Fairmont, що за адресою: вул.Набережно-Хрещатицька,1 відбудеться IV Загальнонаціональна премія року «Золоті руки» із оновленою програмою «Все буде Україна».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами організаторів, український народ і його мужність надихнули весь світ. Дали людству нову надію та показали, що перемагає не сила, а правда! Ми змінили історію, змінилися самі, на сьогодні всі на планеті дізналися, хто такі українці і що таке Україна.

«Наша держава ніколи не відмовиться від свого суверенітету. Ми боремося за свободу й незалежність для України. За гідність, за право на життя для всіх наших людей. Україна завжди буде вдячною кожному і кожній, хто бʼється за неї. Нашим воїнам. Нашим героям. Війна також завдала величезного удару українському бізнесу і змусила його швидко адаптуватися та бути дуже стійким до нових реалій. Економічний фронт теж дуже важливий – так ми забезпечимо відновлення України на європейських стандартах, спонукатимемо наших біженців повертатися додому, – зазначає організатор заходу, засновниця Загальнонаціональної премії року «Золоті руки» Руслана Цахло. 

ГО «Спілка майстрів краси України» висловлює національну повагу до воїнів захисників, волонтерів, до лідерів-лауреатів, які досягли великого успіху в країні з найбільш важливих сфер професійної й суспільної діяльності .

Ведучі заходу: Людмила Барбір та Руслан Сенічкін.

 Почесні гості: Ольга Богомолець, Ростислав Карандєєв, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Ірина Дерюгіна, Іріша Блохіна, Катерина Кухар, Світлана та Віталій Білоножки, Андрій Князь, Катерина Дудікова, Олександр Бебих, Анатолій Камінський, Вячеслав та Ірина Дюденко, Влад Ситнік, Тимур Мірошниченко, Гурт AVIATOR, Анна Добриднєва, Камалія, Стас Баклан, Наталія Денисенко, Олексій Череватенко та ін.

Також серед запрошених: громадські діячі, актори, співаки, спортсмени, митці, представники ЗМІ, блогери та партнери заходу.

Медійні партнери: ІА «Оперативна Україна інфо» та Pravda NEWS.

Церемонія нагородження відбудеться за адресою: 

м.Київ, готель Fairmont

вул.Набережно -Хрещатицька,1

(Зал Атріум)

О 17:00 (збір гостей на 16:00).

Dress code: для жінок: вечірня сукня, для чоловіків: діловий костюм.

Довідки для участі та інших оргпитань щодо заходу: +380 (67) 367 16 81 (Руслана Цахло).

Читайте також: Оксана Білозір запрошує на Різдвяну зустріч у Києві

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *