Головна Сторінка » У Києві проведуть ІІI Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Майбутнє втраченого дитинства. Реалії війни»

У Києві проведуть ІІI Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Майбутнє втраченого дитинства. Реалії війни»

0

16 грудня о 10:00 у Києві в готелі “Національний”, що за адресою: вул.Липська, 5 відбудеться ІІI Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Майбутнє втраченого дитинства. Реалії війни».

Про це повідомляє Pravda NEWS.

За словами організаторів, роки війни стали найважчим випробуванням для дітей України. Дитинство не можна поставити на паузу, як не можна поставити на паузу їхню можливість отримувати якісну освіту, розкривати свій творчий потенціал, безпечне спілкування з однолітками і зростання в щасливих сім’ях.

Уся відповідальність за те, щоб війна не відібрала в них життя, не позбавила майбутнього, не зруйнувала ментальне здоров’я, лягає і на плечі кожної жінки.

У колі 100 жінок-берегинь поговоримо про важливе і через спільну молитву зміцнимо духовні сили дітей на шляху до Перемоги.

Учасниці молитовного сніданку свідчитимуть та разом молитимуться за дітей, сім’ї, яких роз’єднала війна, осиротілих, зґвалтованих, дітей з набутою інвалідністю, зниклих безвісти, насильно вивезених – кожну дитину, яка в часі війни потребує підтримки, і кожну сім’ю.

Започаткуємо Всеукраїнську жіночу ініціативу «Я з тобою», спрямовану на підтримку ментального здоров’я українських дітей, всиновлення, опікунство, наставництво.

У заході очікується участь представниць від усіх регіонів, релігійних конфесій, різних сфер діяльності, законодавчої та виконавчої гілок влади, жінки-капелани.

Благодійний внесок учасників 1000 грн Частину коштів спрямують на підтримку сиротинця для дітей із інвалідністю.

Реєстрація за посиланням.

Після реєстрації протягом 72 годин із Вами зв’яжеться представник оргкомітету, або Ви отримаєте посилання на он-лайн трансляцію.

Читайте також: Оксана Білозір здійснила мрію молоді з інвалідністю, взявши участь у проєкті “Зірковий гість у “Джерелі життя”: здійснити нездійсненне”

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на офіційну сторінку в Фейсбук, аби першими дізнаватися найголовніші новини країни! Також запрошуємо долучитися до нашого YouTube-каналу! А відтепер ми є і у TikTok.

Юрій Іванов

Автор


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *